.:A POKEMON FAJTÁJA:. Machop
.:NEME:. hím
.:KORA:. Fiatal felnőtt
.:BECENÉV:. Pain
.:õ a tiéd?:.Hát végül is mondhatjuk, hogy az enyém, mivel Bulbasaur segítségével fogtam el, de mivel nem szeretem ezt a szót használni, hogy az "enyém", mivel ez rabszolgának tüntetné fel, az amúgy "szabad" lényt, ezért inkább a társamnak nevezném.
.:milyen a kapcsolatotok?:.Nem valami fényes, az az igazság. Legalábbis jelen pillanatban. Később remélem jobb lesz!
Egyenlőre még igen vad és nem igazán akar elismerni, mint tanítóját. Lenéz és semmibe vesz, hogy őszinte legyek és nem is igazán engedelmeskedik az utasításaimnak. Néha még rám is sóz egy-kettőt, mikor úgy gondolja. De én úgy vagyok vele, hogy minden csak idő kérdése! Remélem majd később kialakul közöttünk pokémon és edzője, majd két barát viszonya. De úgy érzem, hogy egyenlőre ezért még nagyon meg kell dolgoznom. De semmi sem állíthat meg -még az ő konoksága sem-, hogy elismerjen!
.:mitõl más õ a többi hozzá hasonlótól?:. + Nem ismeri azt a szót, hogy "feladni". Ezt van aki pozitívumként van aki negatívumként veszi, én viszont biztosan mondhatom, hogy pozitívumként.
Inkább vereti magát agyon, mintsem meghátráljon egyetlen csatából is.
- Szeret másokkal verekedni, fájdalmat okozni másnak, innen ered a beceneve is. Habár azt meg kell jegyeznem, hogy a nála kisebbekkel sosem kötözködik, hanem lenézi őket, figyelemre se méltatja jelenlétüket.
* És ha már mondtam, hogy nem hátrál meg soha, azt is megjegyezném, hogy kikapni sem szeret. Megalázónak tartja, ha bárki elveri. Ha ilyen történik, általában még többet és keményebben edzi magát, hogy erősebbé válhasson.
.:szokása:.Mondtam vagy nem mondtam, de rendkívül erőszakos, szeret verekedni. Nem riad néha attól sem vissza, hogy rajtam vezesse le a felesleges energiáit.
Éjszakánként, ha éppen nem a labdájában tölti az estét, alva mászkál fel és alá. Ilyenkor általában mindannyian nevetünk rajta, ha éppen rajta kapjuk, mert képes őrült, mókás dolgokat csinálni.
.:hogyan is kapcsolódott õ be a történetedbe?:.A roncstelepen harcoltam egy vasrúddala kezemben egy képzeletbeli ellenfelem ellen, mikor Bulbasaurral felfigyeltünk egy zajra. Elindultunk a hang irányába és belebotlottunk Garriusba, akit egy hatalmas pokémon sereg üldözött. Mint később kiderült,a vezérük egy Chimchar, akit a Rakéta csapat egy akcióról visszatérve vesztett el itt és a körülmények között a pokémon elvadult.
A tűzpokémon seregével körülvett minket és sorra küldte ránk és kis csapatunkra az ellenfeleket, de mi mindannyiukkal sikeresen elbántunk.
Így jött Machop is, akit Bulbasaur nehéz küzdelem árán, de legyőzött, én pedig egy hirtelen ötlettől vezérelve elfogtam. Igaz elsőre nem sikerült, mert kiszabadult és alva járva kezdett el hadonászni (mert Bulba elaltatta), de a második labdám sikeresen begyűjtötte a harcos jószágot. A teljes történet
itt!
.:bármi extra még?:.A szokásos Machopoknál az izmai nagyobbak, szálkásabbak, valószínűleg több erő is rejlik benne. Viszont mind ettől eltekintve egyáltalán nem mondható kötöttnek, mert rettentő gyorsan képes mozogni.
.:TÁMADÁSAI:.- Fókuszenergia
- Alacsony rúgás
- Szeizmikus dobás
- Karate ütés