|
Post by Betty on Jul 13, 2012 11:13:00 GMT 1
.:A POKEMON FAJTÁJA:. Ditto
.:NEME:. nem nélküli pokémon
.:KORA:. gyerek
.:BECENÉV:. általában Mó-nak hívom, a sajátos elnyújtott beszéde miatt
.:õ a tiéd?:. Mondhatni, szóval igen, jah… vagyis inkább én vagyok az övé, hiszen ő választott engem… jobban mondva Lizit.
.:milyen a kapcsolatotok?:. Mint egy kisgyereknek és az ő türelmes anyukájának. Ebben benne van, hogy általában nem fogad szót, és sokszor hozza magát olyan helyzetbe, ami kissé életveszélyes, de persze az egy cseppet se érdekli, hogy én halálra aggódom magam közben.
.:mitõl más õ a többi hozzá hasonlótól?:. +- gyerek: Ezzel az egy szóval lehetne jellemezni a legjobban, de hogy ez mit is takar pontosan? --> játékos: Igen, ő bárkivel, bárhol és bármilyen körülmények között… --> engedetlen: Általában csak azért se csinálja, amit kérek tőle. Kedvenc szórakozása az átalakulgatás a lehető legkülönfélébb pokémonok alakjába, de még véletlenül sem úgy, ahogy én szeretném. --> figyelmetlen: Itt nem a másokhoz való viszonyában (néha kifejezetten udvarias), hanem a saját testi épségével kapcsolatban. Ki látott már charmandert fejest ugrani a tengerbe? -+ piromániás: Nem hajlandó leszállni szegény Lizi lángjairól, aki jó természete miatt viszonylag sokáig tűri a „nyúzást”. Ha elege lesz, a kis Ditto charmanderré alakul, és lángszóró fújogatásával tölti idejét. + tehetséges: Kevés Ditto él a pokémonok világában, aki ilyen fiatalon már tökéletesen tudja használni különleges képességét, de ő ilyen. Átalakulásai gyorsak és hibátlanok.
.:szokása:. - Játék a tűzzel. Mindkét értelmében. - Néha egy-egy repülő pokémon alakját is felveszi, hogy aztán a frászt hozza rám, amikor a magasban visszaalakul, és elkezd zuhanni.
.:hogyan is kapcsolódott õ be a történetedbe?:. Egy kellemes nyári estén bukkantunk rá, illetve ő talált ránk. Megigézte a Lizi farka végén lobogó láng, olyannyira, hogy amikor rájött, hogy már nem találkozhat többet a kis charmanderrel, úgy döntött, csatlakozik csapatunkhoz. Hogy ennek Lizi mennyire fog örülni, az majd kiderül! A teljes történet elolvasható itt.
.:bármi extra még?:. Képességének köszönhetően (Limber) nem lehet lebénítani (paralyze status).
.:TÁMADÁSAI:. - Átalakulás (Transform)
|
|