Post by steven on Jul 20, 2012 19:20:55 GMT 1
THEME SONGJA:
"The thick clouds are overlapping each other, it grabs on to the light
If you don't need the days you have spent so far,
Use full speed
strikes towards the high wall"
"The thick clouds are overlapping each other, it grabs on to the light
If you don't need the days you have spent so far,
Use full speed
strikes towards the high wall"
.:KARAKTER TELJES NEVE:. Steven "Steve" Merdrea
.:NEME:. Fiú
.:KORA:. 16 év
"Stand up for your dream!
No matter how many you are"
.:céljai az életben:. Ahogyan a legtöbb, magára bármit is adó embernek, nekem is vannak álmaim. Lehet, hogy néhányótoknak ez furcsán hangzik, de az én álmom az, hogy a mellettem lévõ pokémonok szeressenek. Hisz' talán a szeretet az, ami elõreviszi a világot, a népükért harcbaszálló katonákat ugyanúgy szereti valaki, mint a legaljasabb bûnözõt. Tehát ez a nemes érzés az, ami hajt elõre, és azthiszem, hogy nincs ezzel semmi baj.
.:jellemvonások:.
+ Kreatív: Képes vagyok a legkisebb szituációkat is kiszínezni a legkülönfélébb extrém elemekkel, vagy éppen elgondolni, milyen irányt vehet az utazásom, ha bal vagy a jobb oldalt választom egy úton. Ezek általában elég különösre sikerednek, elszabadult Tyranitarokkal vagy rajzó Beedrillekkel.
+ Kedves: Mindig próbálok kedvesen közeledni a számomra új emberekhez, és meglátni bennük a pozitív dolgokat. Emellett a pokémonokat is úgy kezelem, mint a legjobb barátaimat, és azthiszem, ezt meg is érdemlik.
+ Humoros: Szeretem feldobni a hangulatot néhány elsütött viccel, de nem riadok vissza a csínytevésektõl sem, ha úgy adja a sors.
- Lusta: Gyakran csak leülök egy nagy fa tövébe, és álmodozok, ahelyett, hogy haladnék elõre az utamon. De néha azért egy kis pihenés sem árt, mégha én kicsit túlzásba is viszem.
- Gyerekes: Ha úgy adódik, akkor egy játékért hisztizek, vagy kisgyerekekkel megyek bújócskázni. Egy nagyra nõtt gyerek vagyok, aki az álmait dédelgeti. Azthiszem félek a felnõttség ezernyi felelõsségétõl.
- Idegesítõ: Néha eléggé idegesítõ tudok lenni a beszólásaimmal, vagy a tetteimmel, mert állandóan vidám vagyok, ami másokat sokszor kiakaszt. Ilyenkor általában elkerülnek az emberek, de a barátaimra mindig számíthatok.
.:kedvenc idõtöltése?:. Lehet, hogy furcsának hangzik, de szívesen termesztek bogyókat, amelyekbõl késõbb poffinokat sütök a pokémonoknak. Ezekbõl a bogyókból és édességekbõl mindig van a táskámban, hátha az utamba akad egy éhes pokémon. Mindemellett imádok a partner pokémonommal lenni, akivel szinte az egész gyermekkoromat eltöltöttem. Vele lenni mindig megnyugtató, ami jól esik a lelkemnek.
.:hogyan áll a pokemonokhoz?:. Mérhetetlenül imádom ezeket a fantasztikus lényeket, és megvetem azokat, aki bántják õket. Hiszen õk a barátaink és nincs jogunk sérüléseket okozni nekik testileg, vagy akár lelkileg.
.:milyen típusú pokemonokat szeret?:. Hmmm....Ez egy fogós kérdés, valójában minden pokémon a maga nemében csodálatos, így nehéz a választás. Viszont kedvelem az ölelnivaló és az elegáns pokémonokat, amilyen a partnerem.
.:mindig vs soha:.
+ Játékok
+ Pokémonok
- Az emberek, akik rosszul bánnak a pokémonokkal
- Odaégett poffinok
.:életimádat vs depresszió:.
+ Egy igényesen elkészített alkotás látvány mindig feldob.
+ Ha kapok egy meglepetést valakitõl.
- A szakadó hó, ami igen lelombozó tud lenni. Hideg és nyirkos, brrr....
- A fapofa és okoskodó embereket nem igazán kedvelem, mert mindig elrontják a feldobott hangulatot.
.:ha már csak egyetlen szóval kéne jellemezned, mi volna az?:. Álmok.
.:valami extra még?:. Az Orange szigetek egyikén születtem és éltem a szüleimmel. Õk is arra tanítottak, hogy az idõsebbek és a nõk mellett tiszteljem a pokémonokat. Ez így is lett, imádom ezeket a csodálatos lényeket. Legjobb barátom már gyerekkorom óta a családunk "házikedvence". (Egyenlõre legyen titok ) Vele indultam el a pokémon-utazásomra, hogy felfedezzem ezt a kalandokkal teli világot.
"You can't get it back, You only continue walking"
.:EGYÉB KARAKTEREK?:. -
.:AVATARFOGLALÁS:. GOOGLE-ben találtam ezt a képet
.:THEME SONG:. Twill-Stand Up
.:SZEREPJÁTÉKOS TAPASZTALAT?:.: Hasonló pokémonos szerepjátékon valamint digimonos szerepjátékon is játszom.