Post by steven on Jul 23, 2012 20:05:44 GMT 1
.:A POKEMON FAJTÁJA:.: Skitty
.:NEME:.: nõstény
.:KORA:.: fiatal
.:BECENÉV:.: Scarlett
.:õ a tiéd?:.
Mondhatjuk úgy is, igen. Gyermekkorom óta a családunk "házikedvence" volt, ám velem tartott utazásaimra.
.:milyen a kapcsolatotok?:.
Mivel együtt nõttünk fel, a kapcsolatunk eléggé közeli. Már apró gesztusokból is megértjük egymást, ami néhány szituációban jól jön. Persze néha-néha hajba kapunk, de azután rögtön ki is békülünk. Nevezhetném a kapcsolatunkat báttyó-hugi kapcsolatnak is.
.:miben különbözik õ a fajtársaitól?:.
+ Hízelgõ: Néha se szó, se beszéd odabújik emberekhez. Imádja, ha a füle tövét vakargatják, vagy pedig a pocakját simogatják. Ha valaki mégsem figyel rá, akkor beveti a báját, és addig próbálkozik, amíg meg nem kapja azt a jól megérdemelt simogatást.
+ Barátkozó: Ha meglát egy neki szimpatikus pokémont, azonnal odasiet, és megismerkedik vele.
+ Kitartó: Az édes kis pokémonhoz hatalmas kitartás párosult. Addig nem nyugszik, míg meg nem kap egy új játékot, vagy a kedvenc ételét. Csatákban is hasznos ez a tulajdonsága, gyakran már le kell állítanom, hogy hagyja abba a küzdelmet.
- Férfifaló: A báját kihasználva az ujja köré csavarja a hím pokémonokat és kedve szerint játszadozik velük. Ezt különösképp akkor csinálja, mikor nem figyelek rá, mert nem szeretem, ha ezt mûveli szerencsétlen fiúkkal.
- Lusta: Akárcsak én, õ is szívesen lustálkodik egy fa tövében, mintsem hogy eddzen, vagy netalántán játsszon.
.:szokása:.
Mint a legtöbb Skitty, Scarlett is képes addig kergetni a farkát, míg el nem szédül. Persze lehet, hogy ez is csak egy taktika, hogy dédelgessék, hiszen ilyenkor nagyon aranyos tud lenni.
.:hogyan is kapcsolódott õ be a történetedbe?:.
Mint már említettem, Scarlett gyermekkorom óta a családommal él, azért is kerültünk közel egymáshoz. Mikor otthagyva az otthonomat elindultam felfedezni a pokémonok világát, Scarlett úgy döntött, hogy velem tart, így ketten indultunk el világot látni.
.:bármi extra még?:.
A képessége, az Édes Báj segítségével szereti magába bolondítani a környezetében lévõ hím pokémonokat. Ha olyan a kedve, akkor játszadozik velük, aztán összetöri a szívüket. Na igen, ez Scarlett... Ez egy igen rossz szokása a társamnak, amit nem is tûrök. Ilyenkor általában rászólok egy mindent eláruló pillantás mellett, amibõl megérti, hogy ezt ne csinálja. Viszont a hátam mögött igenis él a rossz szokásával.
.:TÁMADÁSAI:.
• Bájolás (Attract)
• Dupla Pofon (Doubleslap)