|
Post by daniel on Jul 23, 2012 21:20:26 GMT 1
.:A POKEMON FAJTÁJA:. Cyndaquil
.:NEME:. hím
.:KORA:. fiatal
.:BECENÉV:. Igneel
.:ő a tiéd?:. Természetesen. Irtózik a labdában kuksolni, ezért ha teheti, mindig mellettem van. Ettől függetlenül a magaménak mondhatom a kis tűz pokémont. Nem áll fenn annak a veszélye, hogy megutáljon, vagy egyszerűen csak megunjon és faképnél hagyjon.
.:milyen a kapcsolatotok?:. Igneel a maga módján kedvel. Teljesen átérzi a fájdalmamat, amiért árva vagyok és igyekezik betölteni azt az űrt. Sosem gondolta meg a fejében, hogy elhagyjon. Úgy tűnik, szeret velem lenni. A harcban elhangzott támadásokat habozás nélkül teljesíti, ha én adom ki azokat. Ebben látszik, mennyire hűséges hozzám. A másoktól érkező utasításokat latba veszi.
.:mitől más ő a többi hozzá hasonlótól?:. + Egy jószívű pokémonról van szó, aki mindig kedvesen áll hozzá azokhoz, akik igazán megérdemlik ezt a fajta vonzalmat. Igaz, a rosszat akaró emberekkel és pokémonokkal szóba sem áll, azért fajtársaihoz is megválogatja szavait, mielőtt a saját nyelvén megszólalna. + Hűséges társ és semmilyen viszonytagságok között sem lenne képes elárulni engem vagy más barátait. Ebben nagyon is hasonlítunk egymásra Igneelel. + Vicces szórakozásai miatt könnyen maga köré gyűjti fajtársait és jól eltréfálkozik velük. Könnyen felvidítja a legbúsabb embereket és pokémonokat, ha arra kerülne sor. Barátságos modora folytán könnyen szerez barátokat. - Természetétől és fajtájától fogva félénk pokémon, aki ugyan harcba mer szállni, de azért a legnagyobb és legijesztőbb ellenfelektől ki vagy mi ne rettenne el? - Gyakran álmodozik arról, hogy majd milyen erős lesz. Ezzel nem is lenne gond, ha harcon kívül oldaná meg. Ugyanis bármilyen az ellenfél, mindig arról képzelődik, hogy Typhlosion-né válik. - Ha egyszer belelendült a harcba, nehezen lehet leállítani a dührohamai miatt. Belehergeli magát a küzdelmekbe, mellyel veszélyessé teszi önmagát. Nehezen kezelhetősége miatt igyekszek féken tartani könnyen kiváltható dühét.
.:szokása:. Álmainak üldözését mind harcon kívül, mind harcon belül űzi. Természetes szokásai közé tartozik, mikor a hátán lévő lángot heccből előidézi. Ugyan nem szándékosan, de ezzel a szórakozásával gyakran megégeti a közelében lévőket.
.:hogyan is kapcsolódott ő be a történetedbe?:. Az itt található pályázatban kaptam a professzortól.
.:bármi extra még?:. Néha nagyon nehezen tudja saját erejét kordában tartani. Erre rátesz még egy lapáttal a Blaze nevezetű képessége, mikor már nem tudja meg különböztetni, ki barát, ki ellenség a tombolása közepette. Szerencsére a képességének aktiválása csak nagyon ritkán fordul elő.
.:TÁMADÁSAI:. - Öklelés - Füstfüggöny - Parázs
|
|