Post by DavidSt'Cloud on Sept 11, 2012 0:20:04 GMT 1
.: A POKEMON FAJTÁJA:. Ledyba
.:NEME:. Hím
.:KORA:. Kamasz
.:BECENÉV:. Bugsy
.: ő a tiéd?:. Hivatalosan nem , hiszen soha nem fogtam be, így labdája sincs , de gyerekkorom óta velem van.
.: milyen a kapcsolatotok? Szoros baráti viszony.
.: mitől különbözik fajtársaitól?
~ Kalandozó : Imádja a természetet és a szép tájakat. Sokszor,ha egyedül van megkeresi a legmagasabb fát az erdőben és leül a legfelső ágára és arról ábrándozik ,hogy egyszer bejárja az egész világot.
~ Ügyetlen : Mivel nem harcra nevelték , így támadásokban igen ügyefogyott , sokszor rosszul céloz ,vagy nem azt a támadást használja amelyet a trénere kér tőle.
~ Vicces : Sokszor próbálja meg előbb említett ügyetlenségét viccel , poénnal palástolni. Ezt a szokását Davidtől tanulta.
.:szokása:.
A kitinpáncélját minden este, hideg szappanos vízzel át kell mosni. Szereti,ha a fekete pöttyei ragyognak.
.:hogyan kapcsolódik a történetedbe?:.
Egy tavaszi nap volt, amikor gyermekkoromban édesapámmal a faházunkhoz közeli erdőbe mentünk barangolni. Ez nálunk nagyon gyakori volt, hiszen az egész család imádta a természetet és szerettünk új Pokemokat felfedezni,ha láttunk egy új szörnyet apum mindig elmondta a fontos tudnivalókat róla olyan volt,mint egy lexikon. Na, tehát az egyik ilyen kis kalandunk során éppen egy Ledian rajba botlottunk.Az ilyenkor szokásos vándorlásukat tették meg. A nőstények hátul a kezeikben a tojásaikat vitték, a hímek pedig elől mentek.
Egyszer csak, a bokrok mögül hatalmas Beedrill csoport tört elő. Biztos az ő területükön vonultak át és ez nem tetszett a méh Pokemonoknak.
Apám azt mondta menjünk , hiszen ebbe nem szabad beleavatkoznunk. Ez a természet rendje.
Hazamentünk, de nem hagytak nyugodni a látottak , így este visszaszöktem az erdőbe. Szerencsére visszataláltam,hiszen mindig jelölni szoktuk aznap merre jártunk. Amint odaértem egy tojásra bukkantam a földön.Amint hazaértem a szüleim az ajtóban vártak. Elmagyaráztam nekik a dolgot, de ők ingerültek és dühösek voltak rám. Hatalmas veszekedés vette a kezdeték, hiszen nálunk fő bűnnek számított , ha egyedül megyünk az erdőbe. Kitépték a tojást a kezemből és kidobták azzal az indokkal, hogy minek nekem egy Pokemon?
Én sírva berohantam a szobámba. Hirtelen haragomban összepakoltam az összes cuccomat, megvártam míg elalszanak a szüleim, majd kisurrantam az ajtón. Magamhoz kaptam a tojást és neki indultam a nagyvilágnak. Mindig is szabadságra vágytam.
A másnap reggel egy fa tövében ért. Zümmögésre lettem figyelmes. Mellettem egy bébi Ledyba repkedett. Ettől a naptól kezdve rójuk a hegyeket, völgyeket és fedezünk fel szebbnél szebb tájakat.
.:támadásai:.
~ Fonállövedék ~ Méreg
~Elszívó ütés ~ Öklelés