|
Post by Honey on Oct 27, 2012 14:55:36 GMT 1
Sziasztok, ezennel be is jelenteném az oldal első hivatalos eventjét!
Riadalom birodalom
Köszönjük Attilának a felvetést és a "munkavállalását"!!! Kérlek ide írjatok, ha szeretnétek jelentkezni!
Kritériumok: Nincs semmi kritérium, leszámítva, hogy a szereplőknek és pokémonjaiknak be kell öltözniük, ahogy Halloweenkor szokás.
Jelentkezési határidő: 2012.10.29.
Eddigi jelentkezők:
-- Attila Dreiden (mesélő) -- Betty Dovers (játékos) -- Trant Hardwin (játékos) -- Pichu (játékos) -- Dante (játékos) -- Garrius Troy (játékos) -- Nosh (játékos) -- Saber (játékos) -- Aura Daimon (játékos)
Ne feledjétek, aki részt vesz az eventen, kap egy saját maga által választott TM-et, vagy (előzetes megbeszélés után) egyéb tárgyat/tojást!!! Ne hagyjátok ki a lehetőséget, az eventek száma ugyanis korlátozott lesz!
Edit (2012.10.29.): a jelentkezést nem zárom le ma, mert 1 kör kimaradás nem gond, így aki akar még van ideje beszállni, persze előbb itt jelentkezzen!
Mivel sokan vagyunk, nem kell sorrendet tartani (kivéve hogy a mesélő kezdi mindig a kört), de 1 körben mindenki csak 1x írjon! Az átláthatóság kedvéért:
Játékosok | 1.kör | 2.kör | 3.kör | Attila | írt | írt | | Betty | írt | írt | | Trant | írt | írt | | Pichu | írt | | | Dante | írt | | | Garrius | írt | írt | kiszállt | Nosh | írt | írt | | Saber | írt | kiszállt | | Aura | írt | írt | |
Az eventet a 3. kör kezdete előtt lezárom.
|
|
|
Post by Betty on Oct 27, 2012 14:56:31 GMT 1
Én jelentkeznék, mint játékos!
|
|
|
Post by Trant Hardwin on Oct 28, 2012 12:08:54 GMT 1
Na jó hosszú, és fáradságos rábeszélést követõen, én is jelentkezek. Nagy valószínûséggel hétvégenként fogok tudni írni, vagy ha ez nem történik meg, akkor nyugodtan mehet a következõ mesélõi reag, egy-két körbõl való kimaradás nem fogja szerintem különösebben megakasztani a kalandot, úgyis ismerjük egymást annyira, hogy egy kis irányítás is beleférjen, minden sértõdéstõl mentesen.
|
|
Pichu
New Member
Nevezz ?desnek, ?s megtudod milyen er?s a Vill?mcsap?som!
|
Post by Pichu on Oct 28, 2012 18:37:35 GMT 1
én is szeretnék csatlakozni, ám csak akkor, ha tranierem is beszállna (Dante), ha õ nem jelentkezik, akkor én sem játszok... (de remélem nem én nem úgy végzem, mint az a szellem társam XD)
|
|
|
Post by Dante on Oct 28, 2012 18:59:03 GMT 1
Én is jelentkezek bájos társam mellé elnézést kérek.
|
|
|
Post by Garrius on Oct 29, 2012 20:58:47 GMT 1
Mna, jómagam szintén jelentkeznék. Megpróbálok aktívan játszani.
|
|
|
Post by Nosh on Oct 30, 2012 10:22:48 GMT 1
Lehet még jönni?
|
|
|
Post by Honey on Oct 30, 2012 18:53:15 GMT 1
Persze, Nosh, azért írtam bele az edit-es részt de mivel Attila már megírta az első mesélői reagot, vagy ki kell maradnod az első körből, vagy megbeszélned vele, hogy módosítsa az első reagot és írjon bele téged is
edit: Attila beleírt a bevezető reagjába, így már az első körben beszállhatsz!
|
|
|
Post by Saber on Nov 2, 2012 16:53:31 GMT 1
Noha változó, mikor vagyok és mikor nem, de üsse kõ, én is jelentkeznék erre a mulatságra.
|
|
|
Post by Aura on Nov 2, 2012 19:31:06 GMT 1
Bár abbahagytam egy-két játékot az elmúlt idõben, igyekszek Tamarillóra is elég idõt szánni: egy amolyan visszatérés alkalmából én is jelentkeznék, persze ha Attilának meg a többieknek nem jelentene problémát.
|
|
|
Post by Honey on Nov 4, 2012 10:37:17 GMT 1
Mivel már elég sokan vagyunk, a jelentkezést elméletileg lezárom, ha valaki netán mégis szeretne részt venni az eventen, az a második kör befejeztéig még megteheti, ha előtte megbeszéli Attilával és utána jelzi nekem ebben a topicban.
Mivel vége az őszi szünetnek, Attila csak hétvégente ér rá, így megkérek mindenkit, hogy lehetőleg még az adott hétvége előtt illetve szombaton írja meg a reagját, hogy a mesélő el tudja kezdeni a következő kört. Így 1 kör 1 hetet fog igénybe venni. Köszi! Jó játékot mindenkinek!
|
|
|
Post by Honey on Nov 27, 2012 12:42:55 GMT 1
Emlékeztetnék mindenkit, hogy ez az event nem úgy működik mint az oldalon lévő többi játék, itt meg van szabva határidő! Okés, hogy nem vesszük túl komolyan, de azért jó lenne, ha szombatig (amire a mesélő tud írni) mindenki írna, aki eddig nem tette, vagy ha nincs ideje rá, itt jelezze, hogy ki szeretne maradni ebből a körből! Köszi!
|
|
Pichu
New Member
Nevezz ?desnek, ?s megtudod milyen er?s a Vill?mcsap?som!
|
Post by Pichu on Dec 4, 2012 18:58:28 GMT 1
én szeretném megvárni Dante írását, de amint ír, utána jövök én is
|
|
|
Post by Garrius on Dec 17, 2012 13:16:41 GMT 1
Hivatalosan is kiszállok a kalandból!
|
|
|
Post by Saber on Dec 17, 2012 22:08:45 GMT 1
Ahogy én is. Sajnálom, hogy részben miattam nem haladt a kaland, remélem majd máskor összejön.
|
|