Post by Mordon Ismur on Jan 31, 2013 9:24:42 GMT 1
Most új kaland hív indulok,
A világ sok száz ajtót rejt tudom...
A világ sok száz ajtót rejt tudom...
Teljes neve: Mordon Ismur
Neme: Fiú
Kora: 18 éves
Izgalmas az út amit rég elkezdtem,
És hátrahagytam sok mindent...
És hátrahagytam sok mindent...
Jelleme:
Mordon egy jóindulatú, kedves, de roppant fura srác, aki megosztja a körülötte lévőket bolondos, néha talán vicces, egyeseknek talán bosszantónak ható viselkedésével, de erre ő sosem figyelt fel, vagy legalábbis nem fordít rá különösebb gondot. Mert életfilozófiája szerint, "Ha a körülötted lévőknek nem tetszik ahogy élsz, élj úgy hogy neked tetszik."
Az égiek sem tudják miért, de Mordon akármennyire is bolondos, néha elég komoly is tud lenni ha akar, bár sokszor nem látszik meg rajta ha tényleg komolyan akar viselkedni, így általában a pokemonokkal való edzések, néha inkább olyanná teszik a helyzetet, mintha a pokemonok edzenék őt.
Céljai:
Mivel Mordon egy kicsit flúgos srác, ezért a tervei is azok. Egyik nagy álma új támadástechnikák fejlesztése és sokrétû felhasználhatóságú pokemonok tenyésztése.
Kedvenc idõtöltése:
Nos, ez jó kérdés. Mivel néha nincs ki mind a négy kereke, a legegyszerõbb dolgok is képesek neki örömöt okozni.
Hogy áll a pokemonokhoz:
Nos, alapjában véve minddel jóban van, inkább barátokat, lát bennük, és hajlamos teljes mértékben emberként kezelni õket.
Milyen pokemonokat szeret:
Inkább az a kérdés hogy melyiket nem szereti. Mordon számára a hipnotikus pokemonok jelentenek nagy dilemmát, mert ezekkel kérdéses milyen kapcsolata is van.
.:mindig vs soha:.
+Szeret elmélkedni dolgokon, és akármennyire is zizi, szép esély van arra hogy valami jó süljön ki abból amit kitalál.
+Imád nézelõdni, mert rengeteg ötletet merít a látottakból.
-Az ha bolondnak nézik.
.:ha már csak egyetlen szóval kéne jellemezned, mi volna az?:.
Õrült!
.:valami extra még?:.
Mordon egy Kanto régió béli srác Pallet városból. Egy egyszerû, gazdálkodásból élõ család gyermeke, aki számára hosszú ideig csak a városka jelentette a világot, sem kedve, sem ideje nem volt a trenírozni egy pokemont sem, békésen elvolt a saját világában, egészen egy viharos napig, amikor is egy sérült Spearow-t nem talált a kertben, akivel a nehezen ugyan, de sikerült barátságot kötnie, és felgyógyítania. Ekkor vert gyökeret benne a gondolat arról, hogy szerencsét próbál mint pokemon tréner.
Elvezet a szenvedély mi bennem ég,
Most bárhová is mennék,
Látom a fényt mi végig elkísér.
Most bárhová is mennék,
Látom a fényt mi végig elkísér.
.:AVATARFOGLALÁS:. Monkey D. Luffy - One Piece
.:SZEREPJÁTÉKOS TAPASZTALAT?:.: Sok fórumon megfordultam már, és lassan 3 éve játszom.