|
Post by Mordon Ismur on Feb 22, 2013 21:35:00 GMT 1
.:A POKEMON FAJTÁJA:. Scyther
.:NEME:. hím
.:KORA:. fiatal érett (Abban a korban van amikor az erejét próbálgatja.)
.:BECENÉV:. Flex
.:õ a tiéd?:.Egyenrangú velem, és ugyanannyi beleszólása van mindenbe mint Spearownak. .:milyen a kapcsolatotok?:. Nagyon jó, bár nem szokásunk ölelkezni XD.
.:mitõl más õ a többi hozzá hasonlótól?:. + Meglepő módon a harcok során nemcsak a repülésre és a pengéire támaszkodik, hanem még a lábaira is, amikkel Schyter létére irtózatosakat képes rúgni. - Nem hajlandó olyannal harcba bocsátkozni akiben nem lát kihívást, illetve nála harcokban tabuk tárgyát jelentik a bogár pokemonok. - Folyamatosan rivalizál minden társával. Bizonyítani akar nekem hogy milyen hasznos. * Odáig van a szamurájokért, hisz azok a példaképei.
.:szokása:. Amikor csak lehetősége adódik, a pengéi mesteri használatát gyakorolja, hogy amikor a szükség úgy hozza, a lehető leggyorsabban reagáljon a támadásokra. Ez nála olyan, mint a szamurályoknál a kard minél gyorsabb előhúzásának gyakolrása. Ezeket általában vágásgyakorlatok követik, amik során fákat szeletel darabokra.
.:hogyan is kapcsolódott õ be a történetedbe?:. A Jothoban tett látogatást követően gondoltam hogy visszatérve Kantoba keresztül-kasul bejárom, hátha az utamba sodor valami érdekességet az ég, és a sors asszonya ismét rám mosolygott, és utamat egy erdőség felé vezette. Ezen erdőt járva, több helyen figyelemfelkeltő módon, sávokban hiányoztak a fák, amiket valami kivágott. Ez alól a sors alól kivételt képeztek azok a fák, amiken bogár pokemonok fészkeltek, és ez furcsa volt számomra, nem is kicsit, de Spearow nem is zavartatta magát ilyenekkel, békésen tisztogatta a tollait. De persze a kíváncsiság, hogy kiderítsem miért jutottak a fák erre a sorsra, felülbírálta eredeti céljaimat, így kuncogva, a kalapomat a fejemre szorítva beszaladtam ebbe a sávba, és a pusztítás nyomán végigszaladva, a vállamba kapaszkodó, értetlenkedő Spearow barátommal felderítettem a területet, és egy negyedórás futkározás után ráleltem a helyi hobbi favágónkra, aki egy Scyther volt, és most is épp ennek a tevékenységnek hódolt, és nem tudtam szó nélkül hagyni hogy milyen ügyesen csinálja, de ez nem jött be neki, és eléggé zavaró lehettem, mivel beleszúrta az egyik pengét egy felszeletelt fa körcsikkjébe, fellendítette a levegőbe, és egy profi mozdulattal felém rúgta azt, és ha Spearow nem kezdi el cibálni a kalap alól kifityegő tincseimet, könnyen arcon talált volna a lövedék. Nem tetszett hogy ilyen goromba, így a kezembe kaptam Spearow-t, befordultam az erdőbe, és elkezdtem iszkolni a sűrű bozótosban, nyomomban ezzel az eleven fűrészgéppel, aki az összes útjába kerülő fát felszeleteli, és pár cikket még utánam is rúgott, amiket sikerült elkerülnöm. Eszembe jutott, hogy talán ha elterelem a figyelmét, meglóghatunk, és ekkor eszembe jutott, hogy Spearow, segíthetne ebben. Odaadtam a szalmakalapomat repülő barátomnak, aki leszállt vele egy közeli fára, és megvárta amíg a fanyűvő alá nem ér. Ekkor rádobta a semmiből a kalapot az arcára, amitől egyrészt nem hallott, másrészt nem figyelhetett arra mit csinál, így egy facikk ami nála maradt, a nagy kalimpálás miatt leszállt a pengéje végéről, és egy fának csapódott, amiről vissza pattant, egyenesen az arcába, amitől totál kidőlt, és elég rosszul festett. Vissza vettem a kalapomat, ami kicsit elrongyolódott, és a fejemre raktam, majd elvonszoltam egy közeli központba, ahol ráncba szedték. Mivel felelősnek éreztem magam a történtek miatt, így a központban maradtam amíg rendbe nem jött. Az addigi időt beteglátogatással, útvonaltervezés és tévézéssel töltöttem. Hogy ez miért fontos? Azért, mert amikor már lábra tudott állni, ő keresett fel engem, miközben a center közösségi szobájában épp a tévében egy szamurájos filmet néztem egy kanapén ülve Spearow cimbimmel, Scyhtert pedig annyira elvarázsolta a film, hogy még azt sem vette észre, amikor Spearow összeveszett velem egy tányér pattogatott kukoricán, ő csak nézte tovább a filmet, egészen a végéig. Pár ragtapasszal, és órával később új barátunk teljesen el lett varázsolva a látottaktól. Nem, nem az agyontapaszolt kezemről, hanem a filmről beszélek. Zöld cimborám felállt a kanapéról, és elkezdte a tévében látottakat utánozni, aminek hatására szétcsapott egy billiárdasztalt, és kipateroltak minket. Igen ám, mind a hárman kint ültünk a center előtt egy pár percig, majd új haveromhoz fordultam, hogy nem akar-e velem jönni. a válasza egyértelmű, és határozott igen volt, mert nem kergetett meg, így hát elővettem egy labdát, és befogtam. A labda pár pillanatig villogott, de persze a kalandot siker koronázta, és egy új haverral lettem gazdagabb. .:bármi extra még?:. -
.:TÁMADÁSAI:. Vacuum Vave-? Quick Attack- Leer- Focus Energy-
|
|