|
Post by Jake Hedgedog on May 19, 2011 14:33:42 GMT 1
- Nem csak vendégeknek, de nem kell regisztrálni a használatához. Itt bárki véleménye meghallgatásra kerül. Ne csak akkor ragadj klaviatúrát, ha bármi gondod van, mindenki örül, ha írsz néhány dicsérõ szót az itteni játékosokról, elõtörténetekrõl, ötletekrõl. Persze ha kifejezetten az oldal megújítását tûzted ki célként, akkor is neked találták ki ezt a topicot. [/blockquote]
|
|
|
Post by SkyRean on Mar 2, 2012 21:23:54 GMT 1
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Mar 2, 2012 21:27:56 GMT 1
Ha most nem lennék admin, azt mondanám... dehát admin vagyok. Ezért most képzeljetek ide egy megható és hosszú beszédet nehézségekrõl, kitartástól, ötletességrõl, gyerekkori vágyakról és ilyesmikrõl.
|
|
|
Post by vic21 on Mar 6, 2012 11:18:30 GMT 1
Sziasztok! Megújult a hirdetésünk,kérném,hogy cseréljétek ki. Elõre is köszönöm Vic Kód: "A szörnyetegek valóságosak, ahogyan a szellemek is. E lények bennünk élnek, és idõnként õk gyõzedelmeskednek." Hogy mit kínálunk neked? Egyéni, csoportos játékokat, kalandokat, amik hatással vannak karaktered életére. Vagy kezdj emberként, és játssz ki hogyan lesz belõled más lény. Vágd ki a karaktered ösvényét, ahol számtalan érdekes dologgal találkozhat, tanulhat, és akár szintet is léphet egyes fajoknál. De akár kezdheted is egy adott szintrõl a játékot, mert semmi sem kötelezõ. Szabadon választhatod meg,hogy honnan szeretnél indulni, és ha e mellé még jó történet is társul, akkor biztos tiéd az a szint, amit el szeretnél érni. Hogy fajok közül mit kínálunk neked?Embereket, akik olyanok mint te, és semmit sem tudnak a körülöttük lévõ világról. Indián leszármazottakat, akik kapcsolatba tudnak lépni a szellemvilággal. Farkasokat és leopárdokat, akik ellenségek, de valami még is közös bennük, még pedig az, hogy a vámpírok igényt tartanak a szolgálataikra. A kérdés csak az, hogy a farkasokat is képesek lesznek e az uralmuk alá hajtani. Nézz be hozzánk, ismerd meg világunkat, csatlakozz és fonjuk együtt a szálakat!
|
|
|
Post by jake prof on Mar 6, 2012 15:08:42 GMT 1
Szia vic21! A társoldalas board vendégbarát. Keresd ki az oldalad, és új hsz-ként tedd be. És tádámm, máris megújítottad!
|
|
|
Post by Neolius on Apr 20, 2012 19:48:45 GMT 1
lenne egy elméleti projectem. de Kiváncsi vagyok a véleményetekre, mint egy vélemény kutatás. Papp András vagyok (Vagy maradhatunk a Neoliusnál is) Egy frpg-re gondoltam, amely realisztikusabban oldanám meg a Naruto Világában Bleachbõl a Gotei 13-mat (Pár osztagot kiragadva) és Huecomundót. Mindkettõ helyszin materializálódik és nem lelkerõl lesz szó, hanem húsvér emberekrõl. Soul Society (Lelkek városa) a független, hagyományos beállítottságú, erõs Vas országa részét fogja képezni. HM pedig a Kazerkage területét rabolja el, mert mindkettõ sivatagos terület. Magyarán a Shinobik mellé szamuráj kaszt is lesz, mely kb. egy szinten tartható mindkettõ. Elképesztõ, hogy mennyi hasonlóság van a két anime között, ha a részleteket lefaragjuk. de a különbségeik miatt nehézkesebb a szint megatározás, így kötetlenebb korlátozások lesznek, melyek nagyobb szabadságot akdnak a karakter kitalálásához. *Nem arra kérlek titeket, hogy csatlakozzatok, mert egyáltalán hova? cask a véleményetekre vagyok kiváncsi, de csak pár kérdéssel bombáználak titeket: ^^"" 1. Ki ismeri a Narutot, vagy a Bleachot és mennyire? 2. Melyiket szeretitek jobban? 3. Gondoltál rá, hogy milyen lehet szamurájként Naruto világában? *Rájöttem, hogy a magyarok nagyon kardfüggõk, így sokszor kedvencük a katana 4. Ha Naruto világ alapjára helyezzük a Bleachot, akkor hogy tudnád elképzelni? (röviden) 5. Van valamennyi igényed, hogy a szam,uráj menalitás és a Shinobi eszmék találkozzanak? Magyarul, szerinted az leendõ oldalra van igény? Köszönöm! ^^ nem akartam 100 kérdést feltenni, hülyé is kapnánk
|
|
|
Post by Betty on Apr 20, 2012 20:18:15 GMT 1
Én nem leszek túl informatív alany, mert csak a narutot ismerem. XD
1. Narutoból képben vagyok, bár asszem a shippuuden-ből kb 100-200 résszel le vagyok maradva, de a lényegen sztem nem változtat, a világukat ismerem. A Bleach már nagyobb gond, az úgy ahogy van kimaradt az életemből, így fogalmam sincs erről a részéről a dolognak.
2. Melyiket szeretem jobban? Öhm... elég nyilvánvaló válasz, hogy naruto, de igazából inkább nem alkotnék véleményt, hiszen csak azt ismerem.
3. Hát sztem a sima szamurájok nem nagyon élnének túl egy-egy ninjutsut vagy genjutsut, de valószínűleg a kard is bizti tud szupi dolgokat, különben unalmas lenne a Bleach. Ha nem így van nyugodtan ki lehet röhögni! XD
Ismeret hiányában a 4. és 5. kérdést passzolom. ;D
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Apr 20, 2012 20:18:53 GMT 1
Szia! Az ilyen fúziók mindig jól szoktak elsülni, mert az ismert világok biztos alapot adnak az oldalnak, ami mégis egyedi lesz, és el tud indulni a saját útján. Amit ajánlani tudok: ne azt hangsúlyozd, hogy ez bleach is, meg naruto is, hanem ahogy nekünk is elõadtad: hogy ez a keleti kultúra veleje, nindzsák is, szamurájok is - legendás bestiák, lelkek... A kérdéseidre válaszolva: majdnem sikerült végignéznem a narutot, de aztán feladtam, pedig nem sok rész volt hátra. AMV-ben már többször láttam a végsõ csatát. Bleach-et tesóm nézi, tõle szoktam érdeklõdni, hogy mi a helyzet, de abból aztán tényleg nagyon jó AMV-ék készülnek, abból informálódom. 2. Mindkettõ másban erõs. Nem döntenék. 3. Nem. Naruto világában nindzsa lennék, a Bleach világában halálisten. 4. Én a távolsági fegyvereket jobban szeretem. Inkább technikás vagyok. Szeretem a trükköket, füstbombák, távolsági fegyverek, íjak, mágia, szellemidézés. A közvetlen harc nem az én világom. 5. Hmmm... sehogy. Ehhez te és az oldalad kell nálam, hogy megmutasd. 6. Errõl már beszéltem. Igen, van. Kipróbálni legalábbis mindenképpen érdemes. Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor elsõ körben próbálj minél kevesebbet felvázolni. Ez azért is jó, mert ha az oldal elbukik, akkor nem vesztettél túl sokat. Viszont ha beindul, még mindig tovább építheted, és a játékosok is szeretik, ha az õ bevonásukkal folyamatosan épül körülöttük egy világ. Mindenki szeret maradandót alkotni, és örül, ha õ is részt vett valamiben, ami számára fontos. Nálunk legalábbis ez így mûködik. Ezer örömmel adok látatlanban a rendszerrel kapcsolatban is tippeket. De vigyázz, elég elfogult vagyok!
|
|
|
Post by Attila on Apr 20, 2012 20:50:27 GMT 1
Nos hát akkor... ( Hú de szeretek ilyenekre válaszolgatni! ) 1. A Bleachből csak egy-két részt láttam, míg a narutoból az összeset, a shippudenből pedig a mangát olvasom, szal elég jól informált vagyok. Magyarul én csak a narutot ismerem, de azt nagyon! 2. Előző válaszomból egyértelműen kiderül, hogy a Naruto. 3. Na most kötözködnék egy kicsit, ha nem baj ( De nem sértésből, vagy ilyesmi ). A narutoban is vannak szamurájok. A shipudenbe szerepelnek is és elég jól leveri a vezetőjük az Edo Tenseiel életre keltett Hanzou-t (aki megöli Yahiko-t/ később Pain-t), aki ninjutsuval küzd a szamuráj ellen. 4.Én egyáltalán nem vagyok kardfüggő. Sokkal jobban szeretem a test-test elleni harcot, hisz úgy tudod tényleg próbára tenni az erőd és hogy mire vagy képes:) 5. Fhúúúú... Írtam már, de itt is, hogy hivatalos legyen... Addig nem tudok véleményt nyilvánítani, amíg nem láttam az oldalad, hisz nem ócsárolhatom, vagy dicsérhetem, ha nem is ismerem. A narutot ismerem csak, így nem tudom összegyúrni a Bleach-el a világát. 6. Hát passz... Erre csak azt tudom válaszolni, mint az ötös pontban: Először meg kell ismernem az oldalt és a világot, amit felépítesz. Remélem tudtam segíteni!
|
|
|
Post by Trant Hardwin on Apr 20, 2012 21:41:35 GMT 1
Hát úgy látszik én vagyok az aki ismeri mindkettõt, mondjuk csak az anime-oket nézem, mert hát nem érzem annyira érdekesnek õket (igen most meg lehet kövezni, de akkor Fogatlannal fogtok szembe kerülni) hogy több idõt vesztegessek rájuk, mint az a heti húsz perc (ezt mondjuk megéri, és élvezem is). A válaszokra egyszerre felelnék, a keverést nem tartom jó ötletnek. Mert hát mindkettõnek megvan a világa, és mindkettõ úgy jó ahogy van. Hasonlóság van közöttük nem is kevés, de ha nézel még vagy háromszáz fajtát akkor látod, hogy legalább annyi van az összes többi között. Ez pedig a hiedelemvilág oka, mert hogy az összes hasonló sorozat az ázsiai isten/szellem világból táplálkozik. Mindenki tud példát, ezért csak egyet hozok fel. A majom király legendáját szerintem mindenki ismeri. Egy alak akinek majom farka van, vicces dolgokat tesz, és van egy (legnagyobb részt) vörös botja, amivel megint vicces szinte nevettetõ módon harcol. Ez az egyetlen példa eddigi anime-jaim majdnem 80%-ékában megtalálható. A dragon ball erre épített az alapjait, a narutoban is benne van hokage fegyvereként stb. Nem akarok se bunkózni, se az ötlet ellen beszélni, de ha már nem tetszik az a számolatlanul sok naruto és bleach oldal, amik szerintem egész jók, akkor ne olyan kevertet találj ki mint mondjuk a True Blood, és a Twilight összehozása. Akkor alkoss egy teljesen egyedi manga alapokra épített világot, az elején piszkosul meg fogsz szenvedni, de utána szépen megmaradnak a játékosok, és lassan ki fog épülni a világ, meg az egész. Vegyük például a Mystical Future-t a két gyönyörûséges lány, nagyon fába vágta a fejszéjét, és sikerült nekik. Egy egyedi különleges fantasy világot hoztak létre, ami gyönyörû a maga nemében. A kardról meg annyi, hogy nem hinném, hogy pont a katana lenne az ami magyar ember kezébe való. Én esküszök a kiegyenesített kaszára Félre téve a tréfát, akkor jó egy játék, ha nyitott vagy mindenre, és nem ragadsz le egy ötletnél, mint például hogy mindenki csak kardot használ. Fentebb/lentebb szólót csak ismételni tudom, nem mindenki szereti a közelharcot, és inkább a távolsági fegyvereket részesíti elõnybe.
|
|