|
Post by Webber on Jun 26, 2011 14:27:09 GMT 1
-Zubat! Repkedj a feje körül, hogy ne tudjon Rattatàra figyelni! Ez volt az első ötletem, amint meghallottam Charmander hangjàt nemmessze innen. Zubat hősiesen pròbàlkozott, de mivel még elég fiatal, ìgy Onix néhàny pròbàlkozàssal a padlòra küldte egy farokcsapàssal. Istenem, ha sikerülne befognunk ezt az Onix-ot, a beomlott teremből egy-kettőre elhordathatnànk vele a köveket. Mondjuk egy Geodude könnyebb falat lenne...
|
|
|
Post by SkyRean on Jun 26, 2011 20:06:38 GMT 1
* Charmander hangja egyre közelebbről hallatszik, valószínűleg közelednek. Sky Pidgeotto labdáját markolja meg újra, majd Onix elé dobja.* - Pidgeotto, most rajtad a sor! * Pidgeotto előjön a labdából, teljesen nem pihente ki magát az előző kis harc óta. Sky parancsot ad neki.* - Pidgeotto, zavard össze Onixot! * Pidgeotto Onix feje körül kezd el repkedni.* - Most pedig gyors támadás! * Egyre szélsebesebben repked a feje fölött, bár még támadást egyelőre nem indít ellenfele ellen, erre még nem kapott parancsot. Ráadásul nem sok esélye lenne egy Onix ellen, így ez csak elterelés szempontjából jó ötlet.* - Pidgeotto homokvihar támadás! * Pidgeotto homok viharral próbálja összezavarni Onixot, bár ez sem tart túl sokáig. De ekkor megérkezik a felmentő sereg, és Nováhh-t pillantja meg a túlsó bejáratnál.* ~ Ezazz!!!~ * Örül meg az ifjú tréner.* - Novahh! Lángszóró támadás!!! * Parancsolja az ifjú Charmandernek aki támadást indít Onix ellen, aki meglehetősen fájdalmat érezhet ekkor.* - Mire vártok? Támadjatok a Pokémonokkal!!!
|
|
|
Post by David Farewell on Jun 26, 2011 20:23:02 GMT 1
Szerintem Mohamedet nem várták ennyire Mekkában, mint mi a pokémonjainkat. Végre megérkeztek, és a kis Charmander egybõl támadást is indított a hatalmas szikla pokémon ellen. Szerencsénk van, a növény pokémonok hatásosak a szikla ellen. Ki kell használnunk ezt a lehetõséget. - Chibi támadj az indaostorral! - utasítom kedvencemet, aki szófogadóan nekiront Onixnak. A kõkígyó meglepetten figyeli a testére fonódó indákat, amelyek szorosan körbetekerik, majd a falhoz csapják a hatalmas testet. Az Onix hatalmas robajjal ér földet, majd dühösen fordul szembe velünk. - Még egyszer! - adom ki a parancsot, azonban ellenfelünk kikerüli a felé tartó ostorokat, és eltalálja Bulbasaurt, aki a terem másik végébe repül. - Szerintem vessétek be magatokat, mert csúnya véget érünk, ha nem csináltok gyorsan valamit! - szólok oda társaimnak.
|
|
|
Post by Webber on Jun 27, 2011 12:46:52 GMT 1
Épp Pidgeotto pròbàlkozik Onix ellen, amikor ideérnek az elveszett pokémonok. Charmander rögtön ehy làngszòròval kezd, Bulbasaur pedig az indàival tàmadja. Màsodszorra màr elvéti, ìgy Onix könnyen harcképtelenné tette. Én sem tétlenkedek: -Eevee, örülök, hogy itt vagy, de most tàmadd meg Onix-ot egy homoktàmadàssal! A talaj elég laza, ìgy könnyen Onix-ra tudja 'szòrni' a földet. A kőkìgyò a porfelhőben, nem nagyon làt, ezért elkezdett csapkodni a farkàval. -Kerüld ki és tàmadj rà egy gyorstàmadàssal! Amilyen kicsi, olyan fürge, és ezàltal igen erőteljes is. Eltalàlja Onix-ot, aki ettől a szemközti falnak csapòdik. -Szép volt Eevee - dicsérem meg első igazi küzdelme utàn, miközben Onix az egyik kijàrat felé indul.
|
|
|
Post by SkyRean on Jun 27, 2011 16:56:09 GMT 1
* Sikeresen inaktiválják az Onixot, vagy talán még sem, az Onix még éppenséggel „talpra” áll, ekkora újra Charmander lép a képbe.* - Charmander adjunk neki egy végső támadást, Lángörvény támadás! Most!!! * Charmander lángörvény támadással támad, ami sikeresen betalál, és az Onix a földre zuhan, ekkor Sky előkap egy Pokélabdát és lecsap az Onixra, a Pokélabdát egyenesen Onix fejére dobja.* - Pokélabda, kapd el ! * Ordítja el magát, majd pont abban a Pozícióban marad ahogy a labdát eldobta, a labda elkapja az Onixot, és beszippantja, már csak pár másodpercig mocorog a földön, aztán sikeresen lezárúl.* - Sikerült! * Örül meg egy pillanatra, majd újra visszafogott lesz.* - Tudjátok ez mit jelent? * kérdezi * - Azt, ha nem találnák kijáratot akkor Onix segítségével tudunk ásni egyet, ha minden igaz akkor csak percek kérdése, és kijutunk erről az átokverte helyről és újra friss levegőt szippanthatunk. * Pidgeotto felé fordul.* - Nagyon ügyes vagy Pidgeotto! Térj vissza! * visszahívja Pidgeottot a labdába. Majd oda lép Novahh-hoz megsimogatja fejét és letérdel elé.* - Rólad nem is beszélve! * mosolyodik el kis pokémonjával együtt. * - Biztosan elfáradtál te is, térj vissza * emeli Pokémonja irányába a labdát, majd visszahívja őt is. Immáron három Pokémonnal büszkélkedhet, az újdonsül Onix jó társ lehet számára.*
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Jun 27, 2011 18:46:51 GMT 1
ó, átok sors. ó, engedetlen vad pokemonok! úgy tûnik, hogy a lenyugvó labda csak ármány volt, nem valóság, csupán a reménnyel telt elmékben fogant röpke illúzió. mi piros? mi nyugodott el? hol nem háborognak engedetlenség meglovagolatlan hullámai? hát abban a piros-fehér labdában semmiképpen. vad bõszséggel csap fel belõle újra a rabul ejtett onix, és mivel hacolni gyenge, hiszen legyõzték már, azért holmi labda még nem zablolázhatja õt meg. alagutat fúr magának, menekülõt, hatalmas porförgeteggel. omlik utána a remény homokvára, és vele a barlang biztos rendszere is. futás van, gyerekek, futás abból a kikövezett folyosóból, mert óriásgolemek se tarthatnák már meg a tetõt, és bizony senki se örülne, ha maga alá temetnék az aláhulló kavics, majd kõgörgetegek
|
|
|
Post by Webber on Jun 27, 2011 19:28:53 GMT 1
Hoppá, Onix kiszabadult a pokélabdából, majd fúrt magának egy lyukat és elmenekült. Mivel nem én kaptam el, így ez nem nagyon zavart, az viszont annál jobban, hogy a barlang elkezdett remegni és egyre nagyobb kövek kezdtek potyogni a mennyezetről. -Futás, mindenki! -Ordítottam, visszahívtam Eevee-t és elindultam arra, ahonnan jöttünk. Mivel ahonnan a pokémonok jöttek, az az út is beomlott, így csak a vízi alagutat is tartalmazó járatot választhatjuk. A mindenit, mégiscsak jó lett volna az az Onix!
//jó lenne ha nem dőlne össze, amire kiérünk, mert én bent fogom felejteni a táskámat és vissza akarok menni érte. (utána már omolhat és jöhettek segíteni) :-P
|
|
|
Post by David Farewell on Jun 27, 2011 23:47:43 GMT 1
Mint akik eszüket vesztették, menekülünk a leomló sziklák elõl. Visszaérünk az elõzõ terembe, és tudatosul bennem, hogy ismét a vízi úton kell áthaladnunk. Egy félperces cifra, igazi hungarikumnak számító káromkodás-sorozat után (amelyet inkább nem írnék le), visszahívom pokémonjaimat a labdájukba, belevetem magam a jéghideg vízbe és teljes erõbõl úszni kezdek az alagútban. Remélem, a többiek tudnak követni, mert nem akarok értük visszafordulni. Emberfeletti erõfeszítéseket követõen átérek a túloldalra, és reménykedve várom a többiek felbukkanó fejét. Csak remélni tudom, hogy az omlás nem ér el idáig, bár a remegõ falak nem errõl tanúskodnak. Nem akarom itt hagyni a társaimat, de a sziklák alatt sem akarom végezni, ezért egy harmadik megoldás mellett döntök: elõhívom Chibit. - Az ostoraiddal próbáld megtartani a mennyezetet, amíg a többiek visszaérnek! - adom ki a parancsot. A kis Bulbasaur mindent megtesz a siker érdekében, de nem hiszem, hogy pár percnél tovább kitartana.
|
|
|
Post by SkyRean on Jun 29, 2011 22:44:58 GMT 1
* Sajnos nem ment minden olyan könnyedén ahogyan azt gondolta, talán figyelmetlen volt, és nem vette észre, hogy az a labda nem kapta el kellően a Pokémont, sajnos Onix meglógott, esélye sem volt arra, hogy újra megpróbálkozzon, mivel Onix elszökött és hatalmas kavalkádott hagyott maga után. A mennyezet omladozik, és az egyetlen út a vissza út, úgy hogy vissza a „meleg vízbe”. Sikeresen vissza érnek a kezdő ponthoz, ahol jelenleg biztonságban vannak.* - Nos merre tovább? Megint Zubat-et használjuk és keresünk valami kiutat ebből a barlangból? Vagy mi tévők legyünk? * Immáron nyugodtabb hiszen Novahh is biztonságban van és nem kell aggódni Pokémonja miatt. Most már csak az az egyetlen akadály, hogy miként jutnak ki erről az átok verte helyről. Hiszen már jó ideje itt vannak és kicsit kezd számára unalmas lenni az a tény, hogy egy jó ideje nem szívott friss levegőt és már idejét sem tudja, hogy mióta vannak bent. Talán pár órája? Idő érzéke nem az igazi. Várja az ötleteket, ha neki nincs akkor a másik két társának biztosan van.*
|
|
|
Post by Webber on Jun 30, 2011 10:05:20 GMT 1
Irány bele a vízbe! Ugrás közben veszek egy nagy levegőt, majd teljes erőmből úszni kezdek. Most sokkal hamarabb kiértem, pedig az előbb sem pancsikoltam sokat. Amire kiérek, David Bulbasaurja próbálja kitámasztani az omladozó plafont a szikláival. Te úristen, ez aztán a bátor próbálkozás! Nem sokkal utánam Sky is megkérkezik és a hogyn továbbról érdeklődik. -Hogyhogy merre tovább? Hiszen itt már voltunk, át kell menni a szemben lévő szűk folyosón, ami után már a bejárati részhez jutunk. Gondolkozás nélkül szaladok előre, nem is gondolva arra, hogy vissza kell még jönnöm, mert a táskámat bizony az egyik sötét sarokba rejtettem még az első vízbe merülés előtt. Nagyjából félúton viszont megbotlok egy kőszerű, de mégis hosszúkás valamiben és legalább két métert repülve a földön landolok. Épp mikor hátranéztem, hogy mi volt ez, David lámpájának fényében megláttam egy... -Geodude! -ot.
|
|
|
Post by David Farewell on Jun 30, 2011 11:21:47 GMT 1
Sikeresen kihúzzuk addig, amíg átérnek a többiek is. Most aztán futás! A kijárat nem lehet túl messze. Webber felbukik egy kõben. Ami nem kõ. Hanem egy Geodude. Már csak ez hiányzott! - Ostorcsapás! - utasítom Chibit. Az indák súlyosan megsebzik Geodude.ot, azonban nincs idõ elkapni, rohannunk kell a kijárat felé. Pedig milyen jó lenne egy Geodude-ot a csapatomban tudni! - Azt csináltok vele, amit akartok! Ha az életeteket akarjátok kockáztatni egy pokémon elfogásáért, hát tegyétek! - kiáltok rájuk, és tovább rohanok. Remélem, meg se fordul a fejükben, hogy ott maradjanak.
|
|
|
Post by SkyRean on Jun 30, 2011 11:41:05 GMT 1
* Pokémonjai pihenhetnek tovább, miután kiértek vízből egy Geodud-ba ütköznek de szerencsére David „ Chibije” elintézi őt, így már aggodalomra semmi ok, mivel a barlang omladozik és a járat már nem biztonságos így az egyetlen lehetőségük, ha a kijárat felé veszik az irányt. A porfelhő elviselhetetlen így úgy rohan ahol tud. Azon a kijáraton mennek ki, ahonnan a Pidgeyek elől menekült. Miután kiérnek van idejük szusszanni. Sky meg is teszi, nehezen kapkodja a levegőt közben maga mögé néz. Szürkület van, talán nem sokára teljesen elbújik a nap.* - Nos ezen is túl vagyunk, mi lenne ha letáboroznánk valahol, és keresnek némi kaját, szerintem a barlangtól menjünk kicsit távolabb, vissza kéne mennünk az erdőbe, legalábbis az elejébe. Mit szóltok? * Teszi fel a kérdést teljesen nyugodtan, már elmúlt belőle a kétségbe esés, hogy Pokémonja egyedül maradt. Van idejük egy kicsit nyugodtan meglenni, és valamennyire megismerni egymást.*
|
|
|
Post by Webber on Jun 30, 2011 13:47:22 GMT 1
Sikeresen kiértünk, Sky azt javasolta, hogy menjünk be az erdőbe és táborozzunk le ott. -Rendben, de előtte... -mondom, majd nyúlnék hátra a hátizsákomért, de az persze még mindig a barlang tavas termében rejtőzik. -Ejj, a nemjóját! -Káromkodom el magam, majd a kezeimbe temetem az arcom és így gondolkodok. Lehúzom a kezemet az arcomon, majd kelletlenül bejelentem, hogy nekem még vissza kell mennem. Előveszem a két teli pokélabdámat és David kezébe nyomom: -Ha valami történne velem bent, akkor légy szíves vigyázz rájuk. Eevee nagyon sokat alszik, Zubat meg... őt meg ugyanúgy ismered, mint én. Na, próbálok sietni. -Mondtam, majd növekvő félelemmel megint bebújtam a bejárati barlangrészbe.
|
|
|
Post by David Farewell on Jun 30, 2011 17:16:03 GMT 1
Már elhagytuk a barlangot, amikor Webber bejelenti, hogy a hátizsákját a barlangban hagyta. A kezembe nyomja a pokélabdáit, és mielõtt egy szót is szólhatnék, elviharzik. - Nem vagyok benne biztos, hogy ez jó ötlet! - kiáltok utána, de nem reagál. - Na már csak ez hiányzott - sóhajtok fel magamban. Remélem, nem csinál ostobaságot. Nem szívesen közölném Eevee-vel és Zubattel, hogy a gazdájukat maguk alá temették a sziklák. Szörnyû megrázkódtatás lenne nekik. Fõleg a kis Eevee-nek. Inkább bele se gondolok, mi lesz, ha nem jön vissza.
|
|
|
Post by Webber on Jun 30, 2011 19:28:05 GMT 1
//// ha bemt ragadok, utànam jöttök?
|
|