|
Post by Webber on Jun 19, 2011 15:23:26 GMT 1
Na, indítottam egy másikat a Szikrahegység-beli barlangokban is, hajrá!
|
|
|
Post by SkyRean on Jun 19, 2011 15:49:50 GMT 1
Rendben van Webber, becsatlakozom... mivel nem szeretek multizni, így majd írok elõször egy térség elhagyó levelet! utána ott folytatom az utam veled! =)
|
|
|
Post by Webber on Jun 19, 2011 21:40:06 GMT 1
Csak nekem ír ki furcsa időpontokat a hozzászólásaimhoz? Most háromnegyed 11 lesz, az előző, negyed órával ezelőtti hsz-emet délután három óra utánra írja.
Hopp, már meg is van, GMT+5-re, vagy mire volt átállítva az időzóna. :-D
|
|
|
Post by Winnie on Jun 20, 2011 18:53:18 GMT 1
Valaki egy játékot?^^ Már nagyon " játékéhes" vagyok, persze ezt nem kell félreérteni. (Rossz, aki rosszra gondol, éás az utána következőt inkább már nem írom xD)
|
|
|
Post by David Farewell on Jun 21, 2011 18:04:52 GMT 1
|
|
|
Post by Alex Benett on Jun 22, 2011 10:38:27 GMT 1
Sziasztok! Valaki nem akar becsatlakozni a kis csapatomba? Úgy 2-3 emberkére gondoltam. Csak bátran, írjatok Pm-et!
|
|
|
Post by Safira on Jun 22, 2011 10:39:01 GMT 1
Igaz Winnie már jelezte, hogy szívesen játszana velem, de ha valaki kedvet kapott hozzá akkor a " Roug Start" topicban megtalál =)
|
|
|
Post by Lucius Hedgedog on Jun 25, 2011 16:29:08 GMT 1
van egy eevee-m, amit eddig féltem megfuttatni, most viszont pedzegetem, hogy elengedném valahol a városban, köztéren, határmentén... bárhol. aztán néhány reag erejéig csak õ lenne. kipróbálnám. valakinek lenne kedve asszisztálni hozzá a saját pokemonjaival, vagy karijával? benne lennék abban is, hogy ne csak ketten legyünk.
|
|
|
Post by David Farewell on Jun 25, 2011 16:31:11 GMT 1
A Rattatám csak egy ilyen alkalomra várt.
|
|
|
Post by Lucius Hedgedog on Jun 25, 2011 23:07:35 GMT 1
oké, elvileg a pokemon center melletti parkban vagyunk: itt és... felõlem azért játszhatunk többen, ha még érkezik valaki.
|
|
|
Post by Webber on Jun 27, 2011 16:47:33 GMT 1
Van egy-egy érintetlen játék a kikötőben és a strandon. Lehet jönni!
|
|
|
Post by Shina Thunder on Nov 21, 2011 18:49:50 GMT 1
Heyho~ Mivel friss játékos vagyok az oldalon így szívesen fogadnék egy új, avagy csatlakoznék be esetleg egy már futó játékba, hogy beleszokhassak az oldal körforgásába, amennyiben nem lenne probléma az előbbi persze. *.* Várom a merész vállalkozókat, Hinahina~ már nagyon szeretné megismerni a többieket! *.*
|
|
|
Post by Boris Usaghi on Feb 26, 2012 8:39:10 GMT 1
Nos így félhivatalos elfogadás keretében (chaten és pm-ben már megtörtént ) akkor Boris Usaghi is szeretné magát és két zsebszörnyét kipróbálni a játéktéren, ha lenne ehhez vállalkozó szellemű egyén vagy egyének, hogy kicsit belerázódjak a dolgokba itt is
|
|
|
Post by Attila on Feb 26, 2012 9:57:59 GMT 1
Boris én szívesen csatlakoznák hozzád, csak már benne vagyok három töribe is és nem akarok mohónak sem tűnni. De ha péntekig nem ír senki ( azért péntek, mert koliban nehezen kerülök géphez és mert nem akarom mások elöl sem elhalászni a lehetséges kalandot ) akkor én szívesen beszállnák hozzád.
|
|
|
Post by SkyRean on Mar 2, 2012 18:26:13 GMT 1
Sziasztok! Akkor én örömtelien jelenteném be, hogy vissza tértem, és szívesen kalandba kezdenék bárkivel. Boris, ha indítasz valahol egy kezdõ reagot, akkor én csatlakoznék!
|
|