|
Post by Webber on Mar 2, 2012 19:21:36 GMT 1
Kiírtam egy kalandot az AU-ban. Lehet bátran csatlakozni!
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Mar 2, 2012 19:44:35 GMT 1
Ha lenne még, aki csatlakozik hozzá, szóljon, mert akkor szívesen csinálok neki olyan boardot, mint amilyen a David-os, rakétás kalandnak is van.
|
|
|
Post by Betty on Mar 8, 2012 21:57:14 GMT 1
Lenne valaki, aki szívesen játszana a nyílt vízen? Mert szeretnék egy "csöndesebb" kalandot ott, csak Shannyvel, amolyan nem történik semmi de azért mégis-típusút. Csak azért nem írtam rögtön törit, mert itt nem sok trénernek van víz típusa, (de itt a nagy lehetőség elfogni egyet!), és így nem biztos, hogy lenne játékostársam... szóval, ha valaki szeretne beszállni, akkor itt jelezze és már hozzá is látok!
Edit: nyílt víz, azaz nyílt víz esetleg lehet benne hajó vagy lakatlan sziget, de nem strand vagy ilyesmi
|
|
|
Post by Ayshud Lern r.i.p. on Mar 9, 2012 1:28:39 GMT 1
én lennék valaki
|
|
|
Post by Boris Usaghi on Mar 9, 2012 7:39:25 GMT 1
Hát nekem a folyó játékaim sebességéből kiindulva bőven lenne időm, bár vízi pokémonom, az nincs, de egy mentőcsónak, tutaj, vagy akár egy szál komolyabb deszka szereplése esetén én is szívesen mennék, ha lehet
|
|
|
Post by Betty on Mar 9, 2012 12:42:09 GMT 1
Jaj nagyon örülök neki, szerintem nagyon jó kis történet lesz, főleg ha hárman vagyunk! Boris, természetesen lesz valami víz tetején lebegő alkalmatosság is, max azon érkezel ha én elfelejteném beleírni... Nos akkor reggeli után (amihez most kezdek hozzá ) neki is látok!
|
|
|
Post by Natsu on Mar 23, 2012 13:25:32 GMT 1
Hát akkor nem maradt más hátra, mint megkérni az ittenieket, hogy valaki legyen a játszótársam Ha netán van olyan kaland, ami el lett kezdve, becsatlakozhatok?
|
|
|
Post by Nosh on Mar 23, 2012 16:18:37 GMT 1
Én szívesen játszanák veled! Ha te is szeretnéd. Mandarino szigetén. És mondjuk legyen a kaland címe:A Pokemon akinek nincs gazdája.
|
|
|
Post by Natsu on Mar 23, 2012 17:19:37 GMT 1
Szuper, nekem megfelel
|
|
|
Post by Yessi on Mar 25, 2012 10:31:47 GMT 1
Játékostárs kerestetik! Mindenevő vagyok szóval bárki jöhet. ;D Elkeltem!
|
|
|
Post by Nosh on Apr 6, 2012 10:58:49 GMT 1
Nos, bizonyára tudjátok hogy AU-s(lehet hogy mégis sima lesz) kalandot szervezek "Az Apokalipszis kezdete " címmel. Még három szabad hely van. Ahoz hogy játszhass választanod kell egy szövetséges legendás Pokemon-t. Eddig lefoglalt legendások: Én(Nosh):Lugia Betty:Rayquaza Boris:Regice Rolf:Zekrom Aura:Reshiram Attila:Giratina
|
|
|
Post by Hope Uprising on Apr 7, 2012 7:51:53 GMT 1
Aktuális még ez a kaland, Nosh? Mert akkor szívesen becsatlakoznék, feltéve ha szabad.
|
|
|
Post by Ryder Lionnel Seven on Apr 12, 2012 9:15:04 GMT 1
Valaki aki tapasztalt utazó nem csatlakoznak egy zöldfülűhöz?
|
|
|
Post by Nosh on Apr 12, 2012 14:10:31 GMT 1
Én nem vagyok tapasztalt, de ha jó leszek akkor játszhatunk!
|
|
|
Post by Hope Uprising on Apr 12, 2012 17:05:25 GMT 1
Ha nem lenne gond, én is beszállnék hozzátok. De persze csak akkor, ha tényleg nem jelent problémát.
|
|