Pichu
New Member
Nevezz ?desnek, ?s megtudod milyen er?s a Vill?mcsap?som!
|
Post by Pichu on Jul 7, 2012 16:48:24 GMT 1
Traniert keresek Sokan mondják, hogy indítsak traniert, de nekem az nem jön be, így Poké maradok Pichu vagyok, és bárki elkaphat, aki akar, ezzel jelölve az adminoknak, hogy én nem igénylem a bármikori kiszabadulás elõnyét, ha leendõ gazdám megbeszéli velem a körülményeket, akkor hajlandó vagyok a Pokéjává válni, ha legyõz egy párbajban. 2012.08.22.-éig áll ez, utána nem indítok kalandot.
|
|
|
Post by Dante on Jul 29, 2012 21:46:21 GMT 1
Én szívesen összeállnék veled de sajnos túl aranyos vagy, hogy bántsalak. Ha megfelelne neked egy bárgyú(a bárgyú én vagyok nem Dante) tréner akkor jelentkezek. Ha esetleg nem felelnék meg ennek a tündéri pokemonnak keresek valakit aki lemesélne nekem egy kalandot.
|
|
|
Post by Dante on Jul 31, 2012 21:44:44 GMT 1
Amíg várok volna valakinek velem kalandozni?
|
|
Pichu
New Member
Nevezz ?desnek, ?s megtudod milyen er?s a Vill?mcsap?som!
|
Post by Pichu on Aug 14, 2012 11:09:41 GMT 1
Persze szívesen csatlakoznék hozzád A helyszínt választhatod, és én addig gondolkozok a körülményeken
|
|
|
Post by Rei on Sept 4, 2012 0:47:18 GMT 1
Eltelt az ominózus csendes első napom, volna kedve egy aktív illetőnek megpróbálni engem "szóra" bírni? Nem bonyolult vállalkozás, de igényel néhány reagnyi kitartást és türelmet. Tehát szociális interakciót kezdeményező karakter előnyben
|
|
|
Post by Trant Hardwin on Nov 23, 2012 7:03:21 GMT 1
Na akkor ide is írok, ha már eventen sikerült haladnunk valamennyit. Szívesen vennék pár postra éhes játékostársat, elég egy vagy lehet akár több is. Egy kis kalandozásra, hogy új élményekben lehessen részünk.
|
|
|
Post by Mordon Ismur on Feb 20, 2013 16:43:57 GMT 1
Egy hűvös, kora tavaszias reggelen, kikecmeregtek ágyatokból vagy épp halózsákotokból kimászva nehezen ugyan, de elindul a napotok. Megmossátok arcotokat hogy az Álomország csábításának gátat vessetek, majd megmossátok tökéletes állapotban lévő fogaitokat, végül felöltöztök hogy újabb izgalmas kalandok elé vessétek magatokat. Hirtelen eszetekbe jut pocakotok keserves korgásáról hogy ennetek kellene valamit hogy erőtök teljében legyetek egy kihíváshoz, így hát feltesztek főni egy kis kávét, vagy vizet forraltok a teához, miközben valami finom reggelin szorgoskodtok, amikor észrevesztek egy Pidgey-t, aki a mai újságot szállítja le nektek. Miután átveszitek a friss sajtóterméket, minden készen áll a reggelihez. Miközben épp a reggeli italt kortyolgatjátok, vagy épp a friss pirítóst majszoljátok, leveszitek az újságot összefogó gumit, majd egy rutinos kézmozdulattal szétnyitjátok az újságot aminek a főcímlapján egy rémisztően nagy vigyort vágó alak mereszti szemeit rád. Partnert keresek egy izgi kalandra vagy csak úgy lógni valahol.Jelige:"Jelige" Páran talán meghökkenve, meglepve vagy simán jót derülve fogadjátok az efféle felkéréseket ,de nézzétek el szegénynek, hisz még csak egy lelkes újonc, akinek képe kedvesen mosolyog rátok egy újságról (ráadásul borsos ára volt ennek a hirdetésnek), így hát ha valaki kedveli az ilyen flúgos alakokat, és nem sajnálja rá az időt, keresse fel bátran, és nem kell tartani attól hogy nem lelitek, hisz páratlanul rémült módon menekül ha a Spearow-ja kicsit berág rá, így hát könnyen rálelhettek. Miért ülsz még a babérjaidon? Menj és keresd meg!
|
|
|
Post by Webber on Feb 20, 2013 17:17:18 GMT 1
|
|
|
Post by Mordon Ismur on Feb 20, 2013 17:37:16 GMT 1
Oké
|
|
|
Post by Shina Thunder on Mar 15, 2013 16:43:44 GMT 1
Hello. Ismerkedős játékra keresek bátor vállalkozó személyeket.
|
|
|
Post by Mordon Ismur on Mar 16, 2013 18:13:28 GMT 1
Gyere, és ugorj be hozzánk Tocho falls-ban:D
|
|
|
Post by Shina Thunder on Mar 17, 2013 9:50:01 GMT 1
Rendben. *.* Akkor megleplek ott titeket egy Hinahina~ féle beugróval *-*
|
|