|
Post by Alex Benett on Jul 15, 2011 5:41:32 GMT 1
*Döbbenten és igen rosszallóan végighallgatja a lányt. Akkor sem szereti az ilyet, ha egy idegennel csinálják, de hogy épp az egyik barátjának kellett ezt átélnie. Felpattan és elkurjantja magát.* -Háh! Ha Safira visszatér megkeressük őket és még a port is kiverjük belőlük! *Kiáltozza, majd lenyugszik és visszaül. Nagyon megsajnálja a lányt és kicsit szomorúan kérdez tőle. Nem tudja, hogy mennyire beszél nyitottan erről a dologról.* -És azóta tudsz valamit? A rablókról, vagy akár csak a tojásról? *A kérdésre egy kis mosoly jelenik meg a az arcán. Szeme egy kicsit összeszűkül az izgalomtól.* -Igen, most fogtam. Úgy gondoltam, hogy már el kéne egy új csapattag, ha ilyen sok barátra tettem szert az elmúlt napokban. Nah! Akkor holnap, ha kipihente magát a kis Lizi akkor elmehetünk "vadászni" egyet. Hátha találsz magadnak egy újabb társat. *Jelenti ki barátságosan.*
|
|
|
Post by Betty on Jul 15, 2011 10:00:28 GMT 1
Alex reakciója a történtekre rávilágított arra, hogy nem vagyok egyedül, és ez az érzés nagyon jólesett. Örülök, hogy ilyen barátokra tettem szert. - A rablókról csak annyit tudok, hogy itt vannak a szigeten, még mindig, és remélem nem is szándékoznak elmenni egyhamar... Jenny rendőr és a többiek folyamatosan nyomoznak ezügyben, kihallgatták a kutatókat is, akik létrehozták a tojást, de azok nem mondtak el semmit se. Legalábbis én úgy tudom. A nénivel ugyanez a helyzet... Igazából azt se tudom, minek kellett a bűnözőknek az a pokémon...remélem nincsen baja... A fiú felajánlására elmosolyodok. Igen, tényleg kéne már egy új barát. - Jó ötlet, ha nem jön közbe semmi, akkor indulhatunk, amint Safi visszaért. Hirtelen eszembe jut valami, és előhívom Lizit. - Lizi, ő itt Sandshrew. Alex az imént fogta. Kis pokémonom barátságosan odamegy a jövevényhez, megszaglássza, majd körbeugrálja, jelezve, hogy örül neki, hogy itt van.
|
|
|
Post by Betty on Jul 15, 2011 19:56:08 GMT 1
De természetesen közbejött valami...egy kis repülő pokémon képében. Egy Pidgey volt, piros szalaggal a nyakán. Kényelmesen letelepedett a vállamra, és a csőrével böködött. - Egy levél van a lábához kötözve! - kiáltom, és már csomózom is ki a gubancot, ami a levelet elzárja előlem. Alighogy kinyitom, megdöbbenten veszem tudomásul, hogy nem akárkik írtak nekem, hanem Jenny rendőr és Anya. Ott a pecsét az alján, fontos dolog lehet. Izgatottan végigfuttatom szemeim a sorokon, majd a kíváncsi pokémonom visszahívom a labdájába. - Bocsi, Alex, de azonnal haza kell mennem. Majd még összefutunk! - fejezem be hátrafordulva, futás közben. Egy kicsit lassítok, és elgondolkozva ismét a fiú felé fordulok: - Lécci mondd meg Safinak, ha visszajön, hogy sürgős dolgom akadt, bocsi hogy nem tudtam elköszönni tőle! Alex válaszát meg se várva rohanok tovább. Pidgey a nyomomban repül, és így ketten közeledünk az otthonomhoz. Talán, most már végre valahára, máshogy alakulnak a dolgok. Reméljük...
|
|
|
Post by Alex Benett on Jul 16, 2011 8:59:40 GMT 1
*Alexet felperzseli az izgalom a kilátásban lévő nyomozásra és esetleges üldözésre, vagy akár csatára. De ekkor megjelenik egy Pidgey, aki úgy tűnik, hogy ismeri Bettyt. Rászáll a vállára és megböki a csőrével. Egy üzenet van a lábához erősítve. A lány gyorsan kibontja és átfutja. Majd olyan dolog történik amire aztán nem gondolt volna. Új barátja lelkesen elköszön tőle és elkezd szaladni az közeli város irányába. Még visszakiabál, hogy üdvözli Safit.* -Öhmm...szia! Majd én is elmegyek a városba. Ott biztos találkozunk! *Kiált utána. Egy kicsit furcsán tekint a távolodó alakra. Majd megfordul és a Safirát rejtő rengeteg felé néz. Egy kicsit már aggódik érte, elég rég elment. Quilava és Teddi úgy egy méterre játszanak, míg Sandshrew csak áll és figyeli őket. Mereven odabaktat nevelőjéhez és leheveredik a lába mellé. Felnéz rá és hallat egy kissé mogorva "Csrú"-t. A srác elmosolyodik és hanyatt vágja magát. Nagyot koppan a földön. Felkiált. Majd felkacag.* -Aúú! Hát ez nagyon nem volt jó ötlet. *A mellette fekvő élőlény lemondóan felmordul, de kedveskedve megbökdösi Alexet az orrával. A fiú megsimogatja a fejét. Szemét a vidáman szórakozó másik kettőn pihenteti. Pár perc múlva már el is feledkezik mindenről, Safiráról, Bettyről és Pokemonokról. Ismét az álmok földjén rója a "fánkhegyeket".
|
|