|
Post by SkyRean on Jun 21, 2011 23:20:08 GMT 1
nekem lenne egy felvetésem, mivel párhuzamosan több játék is folyik egy karakter alatt, amit végülis megértek mivel vegyük az én példámat nem mindig tudok online lenni, és nem váratom a többieket így érthető h engedélyezett az " egyszerre több lét " ha 3 játékban vagyok az egyikben pokémont fogok, akkor gondolom csak az adott játékban van jelen és a többiben nem.Szal az adott játékban használható de a fentmaradtban nem. Így van? Megmondom őszintén, h én nem vagyok a híve, így inkább csináltam egy másik karaktert is, nem szeretek több helyen lenni Sry, ez csak egy egyszerű kérdés lenne, nem kötöszködés... csak szeretnék tisztában lenni dolgokkal =)
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Jun 21, 2011 23:50:18 GMT 1
nekem lenne egy felvetésem, mivel párhuzamosan több játék is folyik egy karakter alatt, amit végülis megértek mivel vegyük az én példámat nem mindig tudok online lenni, és nem váratom a többieket így érthető h engedélyezett az " egyszerre több lét " ha 3 játékban vagyok az egyikben pokémont fogok, akkor gondolom csak az adott játékban van jelen és a többiben nem.Szal az adott játékban használható de a fentmaradtban nem. Így van? Megmondom őszintén, h én nem vagyok a híve, így inkább csináltam egy másik karaktert is, nem szeretek több helyen lenni Sry, ez csak egy egyszerű kérdés lenne, nem kötöszködés... csak szeretnék tisztában lenni dolgokkal =) igen, ha korrekt akarsz lenni, akkor így csinálod. és nem, dehogy kötözködés, a kérdés teljesen jogos volt. elég furán nézne ki az is, ha valaki harcolna egy játékban, és amikor már vesztésre állna, írna magának egy új pokemont, és hirtelen elõkapná. ennek egy másik verziója a párhuzamos játék, mert ott azért megpróbálhatja az ember magyarázni, hogy "dehát egy másikban elkaptam, tényleg", de annak akkor is van egy negatív felhangja. úgy tiszta a játék, ha a többiben ilyenkor már nem újítasz be hirtelen vele.
|
|
|
Post by Webber on Jun 22, 2011 7:35:43 GMT 1
persze, én se akarom előkapni a tengerparton az ùj zubat-emet, de pl. egy ùj jàtékban màr nàlam lesz.
|
|
|
Post by Betty on Jun 24, 2011 16:45:15 GMT 1
Sziasztok! Hogyan kell pokémon képet berakni a signature-ba? Netről URL-lal sem sikerült, meg ha letöltöttem magamnak egy mappába, onnan sem tudtam másolással áthozni ide...vagy lehet hogy a kiterjesztéssel van gondja?
|
|
|
Post by David Farewell on Jun 24, 2011 16:59:03 GMT 1
Szia! A link mögé írd ezt: [/img] elé pedig ezt: Ha így se sikerül, töltsd fel a kepfeltoltes.hu-ra, és azzal a linkkel próbálkozz.[/blockquote][/justify]
|
|
|
Post by Betty on Jun 24, 2011 17:07:27 GMT 1
Köszi szépen, sikerült!!! Már csak az lenne a kérdésem, hogy hogyan sikerült eltüntetni a fehér hátteret a pokémonok körül? Vagy ez abszolút a képen múlik?
|
|
|
Post by David Farewell on Jun 24, 2011 17:13:49 GMT 1
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Jun 24, 2011 19:04:13 GMT 1
tökéletes útmutatás, igen, a képen múlik, de ahogy látom, már sikerült megoldani.
|
|
|
Post by SkyRean on Jun 27, 2011 13:37:33 GMT 1
Ne haragudjatok h megint velem van a gond... de nem úgy volt h csak első generációs pokémonokat használunk? kicsit kezd elterjedni az Onix átváltozása egy kalandban ami kisebb gondokat kezd el bennem eltölteni most nem azért a két fillérért de oké alakuljon át az az Onix, de gondolom 3unk közül valaki elszeretné kapni mondjuk így, hogy már Stilix így engem nem érdekel xD
|
|
|
Post by Webber on Jun 27, 2011 15:25:49 GMT 1
Na, ha David-nek sem tetszik Steelix, akkor kitörlöm azt a részt.
|
|
|
Post by David Farewell on Jun 27, 2011 15:28:47 GMT 1
Én most egyelõre nem tervezek pokémont elfogni, szóval ezen a téren szabad a pálya nektek. Felõlem átalakulhat, bár én csak az elsõ generációs pokémonokat ismerem, de ha ti Onixként akarjátok elkapni, akkor maradjon.
|
|
|
Post by Webber on Jun 27, 2011 16:45:20 GMT 1
Kiszedtem Steelixet, még / már elkapható Onix. Amúgy a későbbi évadban egy csomó olyan pokémonnak lesz 'továbbfejlődése', aminek még az első két évadban nem volt. Pl. Eevee nem csak 3-féle pokémon lehet, hanem ... talán hét, Onix, Sciter, Magmar. Mondjuk nekem kicsit fura volt, hogy Tracey-nek is tök öreg Sciter-je volt, mégse alakult át, a Johto-s részekben meg megjelenik Scizor. Más: milyen durva már, hogy Brock-nak teremvezető létére csak 2 pokémonja volt össz-vissz? :-D
|
|
|
Post by Betty on Jun 27, 2011 17:05:39 GMT 1
Hát ha más erős pokéja is lett volna Ash nem egykönnyen győzi le (mondjuk így is csak mázli volt...) Amúgy ha megnézitek az első 8 jelvényének nagy részét mázliból szerezte, az igazi jó meccsek a narancs ligánál kezdődtek. Meg volt a pikachu majdnem elengedéses részben, hogy baby pikachu...ami igazából pichu kellett volna, hogy legyen. Szóval vannak itt fura dolgok... Jah és azt értelmezné-e nekem valaki, hogy mikor tracey először talizik oak professzorral, a képei között van egy olyan hogy a vízből kilátszik vmi pokémonnak egy része, erre tracey azt mondja hogy biztos egy eddig még ismeretlen pokémon, szerintem az egy elekid része volt, de mit keresett az a vízben???
|
|
|
Post by SkyRean on Jun 27, 2011 17:08:57 GMT 1
Nekem tök egy Poliwhirlnek tűnt am
|
|
|
Post by Betty on Jun 27, 2011 17:11:06 GMT 1
Lehet...azt a részt már vagy 2 éve nem néztem, szal elképzelhető hogy az akkori "tudásommal" tűnt elekidnek, majd megnézem újra...csak most eszembe jutott valahogy...
|
|