|
Post by Aura on May 23, 2012 14:44:28 GMT 1
Betty, nekem így megfelel. Ha megírod a befejezõ reagot, nyitok egy új topic-ot.
|
|
|
Post by Attila on May 23, 2012 14:47:26 GMT 1
Úgy van Hope, ahogy Betty írta. Ha Boris nem jön, sztem nem sértődne meg, ha mi ketten vinnénk a kalandot tovább, ő meg ha megjön, majd becsatlakozik hozzánk. Ismerem őt, feltalálja majd magát és frappánsan megoldja, hogy miként is szálljon be közénk, ha már nagyon benne vagyunk is a kalandban. Viszont ha egyikőtök sem reagál erre, én Június elsejéig hajlandó vagyok várni, tovább nem, mert kissé idegesít, hogy nem haladunk előre és itt le van fagyva ez a kaland. Sőt! Ha maga a kaland nem halad sehova, az lenne a legjobb megoldás, ha a Professzorunkkal kitöröltetnénk az egészet, elvégre csak a helyet foglalja, ha nem törődünk ezzel a történettel. Szerintem...
|
|
|
Post by Hope Uprising on May 23, 2012 16:02:09 GMT 1
Remélem tényleg nem lesz baj vele, mert hát örült volna a kalandnak. Számomra ez így okés, csak sajnálom, hogy Boris nem jön velünk.
|
|
|
Post by Nosh on May 23, 2012 16:12:19 GMT 1
Én még mindig itt vagyok! Ha Aura szól Rolf-nak akkor már kezdhetjük is!
|
|
|
Post by Rodolfo Valentino on May 23, 2012 16:30:48 GMT 1
Nos, sajnálattal hallom, hogy Boris nem ér rá. Szomorú. Viszont én ennek ellenére szívesen játszom tovább. Vegyétek úgy, hogy rábólintottam a dologra.
|
|
|
Post by Betty on May 23, 2012 16:44:08 GMT 1
Csak ámulok, hogy egyetlen délután alatt mindenki válaszolt! O.o Ha a prof lennék, most bizti azt mondanám, hogy: büszke vagyok a játékosokra! ><
Na de visszatérve a témához, mivel senkinek nem volt ellenvetése, így a kaland a következőképpen alakul:
- Rolf és Nosh elkezdik a saját madaruk legyőzését - Hope reagol a felvezetésbe először, majd Attilával elkezdik 2en a sajátjukat - én reagolok a felvezetésbe utoljára, majd Aurával elkezdjük Moltres legyőzését - és Boris csatlakozik amikor megjön (regice úgyis lassabban ér oda a kövi helyszínre,mint a repülni tudó legendásak)
|
|
|
Post by Betty on May 29, 2012 19:12:06 GMT 1
Prof, ez esetben csak neked szól a kérdésem/kérésem:
Problémafelvetés: Nem lehetne a vízi edzőtermet egy kicsit átrendezni? Mert belegondoltam, hogy egyáltalán nem lenne követhető pl a szimulációs szoba, mert ott gyakorlatilag egyetlen topic áll rendelkezésre a támadás-tanításhoz. Csak most, a 2-3. jelentkezőnél látom, hogy előbb-utóbb az a topic maga lenne a káosz. És az sem mellékes, hogy a trénerek adatlapján a link se utalna pontosan arra a részre, ahol az adott emberkének tanítottam a támadást. Főleg, hogy vki valószínűleg 2x is fog jönni...
Megoldás: A fenti problémák mind abból adódnak, hogy noha a Water Gym két részből áll (csaták és tenyésztés/tanítás), mégis egyetlen board alkotja. (Persze mivel a eleve nem volt tervben a tanítós rész.) A kérésem az lenne, hogy nem lehetne-e kettészedni? Tudom ez rengeteg munka, de később még több lesz... a legjobban a vízi edzőtermen belül két boarddal lehetett volna megoldani, de csak most jöttem rá, írás közben, hogy ez már nem lehetséges. Ezért tovább nem tudom, nincs ötletem, hacsak nem szedjük szét a Water Gym-et, és az egyik marad The Water Gym, a másik meg mittomén vmi tenyésztős/tanítós cucc. A gond csak az, hogy egy épületben zajlik a dolog, szal most eléggé elbizonytalanodtam. Az tuti, hogy a szimulációs szobát szét kéne szedni, és külön topicba átrakni Paras ásását, Boris szülinapját és Garr és Attila párosát. Viszont ha azok is csak simán benne lennének ahol a VS-ek működnek, szintén káoszos lenne a dolog...
Mi a véleményed erről?
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on May 29, 2012 21:02:46 GMT 1
Nagyon profi problémakezelés, köszi, Betty. A topicokat minden különösebb probléma nélkül darabokra tudom cincálni, hogy a külön játékok külön topicokba kerüljenek. Szóval ez nem probléma. Két lehetõséget látok. Egy: nem szedjük szét a boardot. Egyszerûen ahogy a teremharcok, úgy a tanítások is új topicba mennek. Kettõ: Kane Profból hivatalos tenyésztõt faragunk, aki új boardban tevékenykedik. Ebben az esetben javaslom, hogy az új board ne a Water Gym mellé menjen, mert ott már sok a hasonló. Már ha megoldható. Melyiket szeretnéd? Vagy ha látsz harmadik, negyedik lehetõséget, kérlek oszd meg velem.
|
|
|
Post by Betty on May 29, 2012 21:16:58 GMT 1
Hát igen. Nehéz. Nagyon simán a másodikat választanám, ha nem lenne benne minden tanítós reag elejében, hogy bemennek a vízi edzőterembe, Mandarino sziget, meg Borisnál még Lady Splash is szerepelt... DE! Mint mindenre, erre is van megoldásom: mi lenne, ha Krane prof átköltözne? Írnánk egy hírt, hogy mittomén nem volt elég hely az edzőteremben, ezért Krane és Splash megegyeztek, hogy a szimulációs szoba elköltözik. Vagy vmi, majd kitalálok hozzá sztorit. Tudsz olyat csinálni, hogy úgy szétszedni a reagokat, hogy az adott edző nyissa a topicot? És akkor a szimulációs szoba első reagja külön lenne, mint általános tudnivalók. A topicok: 0. Általános tudnivalók 1. Paras: ásás (Boris) 2. Boris szülinap 3. Treecko: magbomba, együttvéve Attilával
Ezek nem a végleges címek, még gondolkozom rajta... Szted ez így megvalósítható? Ha igen, nem kell Mandarino szigetre tenni, de mindenképp maradjon az Orange szigeteken. ((És véégre tudnám normálisan jelölni Krane profot az adatlapomon, yeaaaaah!!!))
|
|
|
Post by Betty on May 30, 2012 7:58:33 GMT 1
Nos mivel chaten beleegyeztél, kicsit továbbvittem a dolgot:
-- a hely sztem Trovita szigeten simán elférne, az úgyis kertvárosnak van írva, Rapidash lovardával meg miegyéb
-- a board tehát Trovitán lesz (ha megengeded), képet kérlek keress hozzá te, 2-3-at, és majd választok; a kép melletti szöveget meg majd elküldöm PM-ben
-- a boardon belüli topicok végleges címei:
Szimulációs terem Várólista Paras: Ásás (Boris Usaghi) ISZ: Boris Usaghi Treecko: Magbomba (Garrius) / ISZ: Attila
Ha vmi gond van ezekkel a címekkel, csak szólj. Az első 2őt megírom én, az utsó hármat kell neked összehoznod, Boris ISZ-e asszem kemény 3 reagból áll csak. Vagy ha nem tudsz topicot kreálni, akkor megírok egy-egy bevezető reagot ezekhez, és akkor ehhez csapod hozzá a postokat. Csak majd szólj melyik megoldást csináljuk!
-- a hírekbe majd kérlek fogalmazd meg ezt a költözéses dolgot, ezt a részét rád bízom, ha nem gond
-- egyéb, későbbi teendők: a legyél te is tenyésztő stb topicban majd javítsd át a linkeket lécci. A szimulációs terem és a várólista topicját majd emeld ki,ha meglesznek, felül legyen a szimulációs terem.
Köszi mindent! Akkor megy a PM a leírással!
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on May 30, 2012 11:53:53 GMT 1
Tökéletes, rendben is van! Nekiállok a megvalósításnak.
|
|
|
Post by Trant Hardwin on May 31, 2012 15:49:30 GMT 1
Egyáltalán nem az elõzõ témához kapcsolódik, de hát azért csak ide írom, mert nem tudom hogy a chat mire Prof visszatér még tartani fogja a kérdésemet. Na hogy volt a tervem, hogy Fogatlan méreteit "kicsit" növelném, és hogy lehet-e ezt nem olyan pályázatban, mint ahogy a tojását szerezte Garrius, hanem kaland alatt. Mint például a mostanim Attilával?
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on May 31, 2012 16:26:14 GMT 1
Persze, nem látom semmi akadályát. Annyit kérnék csak: majd jelezd, ha készen vagytok, vagy megtörtént (esetleg ha lassabb folyamat, akkor elkezdõdött) a méretnövekedés, és valahogy majd az adatlapon is jelezni kéne.
Sok sikert egyébként hozzá, kíváncsi vagyok, hogy végül mit sikerült kiötletelni megoldásnak.
|
|
|
Post by Betty on Jun 10, 2012 9:33:23 GMT 1
PROF, kérdés:
Miért nem működik a naptár? Vagyis bele tudok menni, de nincs rajta semmi infó... és megnéztem, visszamenőleg sem, szal ami eddig rajta volt, most az sincs.
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Jun 11, 2012 13:56:23 GMT 1
Passz, nem nyúltam hozzá. Gondolom szokásos proboardsos fejlesztés zajlik, aminek ideje alatt nem üzemel jól. :/ Ha sokáig tart, rákérdezek náluk. Azóta, hogy észrevetted a problémát, volt kiírva születésnap? Mert nekünk azért fontos ugye. :/
|
|