|
Post by Betty on Jun 27, 2011 17:51:55 GMT 1
Végignéztem a cirkusz-t, de semmi...és akkor jött a google képkereső, és meglett!!! Szóval tényleg elekid, csak nem tengerben van hanem erdőben: A részben a bokrokat habzásnak vehettem... Közben megnéztem honnan való a kép, elekid-nél volt bulbapédián. És egy tök más epizódban mutatta a képet még a narancs utazások alatt valahol...
|
|
|
Post by SkyRean on Jun 27, 2011 17:59:21 GMT 1
Jaja mivel telefonon beszéltek és úgy mutatta, most már beugrott és valóban Elekid lehet =) bár azt még nem tudom h mire jó a GS labda még a 7 évadba sem derül ki =) ott tartok xD
|
|
|
Post by Webber on Jun 27, 2011 18:00:37 GMT 1
Ha rákerestek a bulbapedián Elekidre, akkor ott is mutatják ezt a képet. :-P Hopp, már megelőztek. Amúgy ha belegondolunk, akkor a baby-pokémonokat (Pichu, Elekid, Happiny, Iggypuff, vagy mi a sz..ösz) kellett ismerniük, mert ha megszületik egy pokémon (ergó kikel a tojásból) akkor gondolom az 1. szintű pokémon születik meg. Viszont érthető, hogy nem akrtak mindig zsírúj pokémonokat kitalálni, hanem visszautaltak az első szériára (mondjuk úgy vettem észre, 1 rész alapján, hogy a BW kivétel). Ja és most tartok a Mester kereséses évadnál. Tracey-nek honnan volt Merill-je?
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Jun 27, 2011 18:28:03 GMT 1
látom, hogy azóta rendezõdött a probléma, de azért fussunk neki még egyszer. a valóságban már az ötödik pokemonos generáció is kijött, de mivel azt még semennyire se ismerem (illetve nem tudok róla, hogy az oldal indulásának pillanatában meglett volna-e az angol nevük), ezért azt mondtam, hogy abban az idõben, amikor ez az oldal játszódik, még csak négy generációt ismerünk. tehát ismerjük steelixet, vagy magmortalt, vagy elekidet, de ez még nem változtat azon, hogy Tamarillon, ahogy az Orange-szigeteken is, csak az elsõ generáció, avagy az elsõ 150 pokemon van elterjedve. ezért is van, hogy oké, jöhetnek quilava-val trénerek, magam is regeltem egy luxray-es karaktert, de akkor azokat tuti, hogy nem Tamarillon kaptuk el. másrészt: bizonyos pokemonátalakulásokhoz különleges dolgok kellenek. például a játékban néha hordania kell ezt-azt a pokemonnak, vagy csak bizonyos támadás ismeretében alakulhat tovább... na most én ezeket nem akarom betartatni, de az is biztos, hogy azért nem lesz könnyû átalakítani. például egy steelixet meg lehet próbálni elkapni, de ahogy másnak is jeleztem már, ha a megítélésem szerint túl erõs pokemont akart megszerezni, úgy neki is jelezni fogom. és az egész nem lesz más, mint labdapazarlás, mert ha más nem, magam beírok a kalandba, hogyan szabadult ki a steelix, és menekült el. ezzel nem szemétkedni akarok, mert Ti vagytok az oldal játékosai, nálatok nagyobb ajándékok ezzel az oldallal kapcsolatban nem kaphatok, viszont nem szeretném, ha valaki irányába felborulna a felosztás. szeretném, ha annyira egyenlõek lennénk, amennyire csak a játék engedi. persze ha az elveimmel, vagy az elgondolásommal gond van, szerintetek másként is lehetne, akkor jelezzétek. teljesen nyitott vagyok rá, hogy megbeszéljük.
|
|
|
Post by Betty on Jun 27, 2011 19:00:08 GMT 1
GS labda semmire se, vagyis azt hallottam a rendezők próbálják elfeledtetni a dolgot a nézőkkel, szal kár hogy egy egész évad, sőt ha a narancsot is belevesszük 2 évad köszönheti a GS labdának Ash látogatását...(meg persze a johto gary-nek...) Am ha már így leírtátok leírom én is hogy hol tartok...az összes magyar részt láttam szal azokat is amik disney channel-en mentek meg az rtl-eseket is, és az angol részek nézése folyamatban, épp a 8. évad közepén...amúgy ti BW-hez hogy álltok hozzá? Sztem túl színes a hátterek meg az épületek is, a régi grafika jobb volt. De biztosan meg fogom szokni, ahogyan a 3. és 4. geneseket is megszoktam, bár azokhoz sem álltam olyan pozitívan hozzá... the first is the best Looool halljátok végignéztem az egész narancs évadot és fel se tűnt hogy marill 2. genes pkmn!!! XD Egyébként valszeg onnan ahonnan Harrisonnak Blazikenje... Igen a BW-ben nincsenek fejlődés-visszautalások, végigjátszottam a White-ot úgyhogy tudom...
|
|
|
Post by Webber on Jun 27, 2011 19:20:03 GMT 1
Betty, akkor te vágod a témát! Én a BW első részét néztem meg, történetre nem volt rossz, Ash mintha fiatalabbnak tűnne, mint az igazi 1. részben volt, a pokémonok meg valami... viccek. A kezdő pokémonokat mintha valami kisgyerek rajzolta volna, nem hasonlítanak semmilyen állatra (talán valamelyik egy pandára). Nem mutatták Ash régi pokémonjait (és gondolom nem is fogják) és külön kihangsúlyozták, hogy az Isshu régióban a Kanto-pokémonok naagyon ritkák. Bulbapédián láttam egy szarkofágpokémont, talán a 4. generációból. Bakker, ezt hogy? Hogy fog bekapcsolódni a történetbe egy szarkofágpokémon? Bemennek egy piramispokémonba és ott találkoznak vele? :-D
Hogy valami pozitív legyen: lehet, hogy az újak azért tűnnek bénának / gagyinak, mert amikor az 1. generációt láttam, akkor gyerek voltam, most meg felnőve, az újak már 'gyerekesnek' tűnnek.
|
|
|
Post by Betty on Jun 27, 2011 19:45:43 GMT 1
Szerintem már a 3. genesekből is hiányzott a fantázia, a 4. geneseket is mire megszoktam, tetemes mennyiségű részt kellett végignéznem...az 5. gen is egy vicc, bár azt meg kell hagyni, hogy az ottani pokémonok erősebbek, már ami a DS csatákat illeti. Bár még nincsen 100as csapatom sehol se, de a White-ban lesz. Annyi az egész hogy valamiből kell a pénz, méghozzá gyorsan, és nincs se idő, se igény(!!!) rá, hogy kidolgozottabb pokékat alkossanak. Jót tenne a sorozatnak ha pl egy igazi pokémonfan is ellenőrizhetné az új pokékat. És amúgy is minden megszokható, ezt veszik alapul, és ez így is van, én a 4.évad bejelentésénél határoztam el hogy nem nézek belőle részt és nem veszek 4 genes ds játékot, és tessék: már az 5. genben 90 fölötti a főhatosom... jah és én csak képeket láttam a BW-ből és Ash nemhogy 14 éves körüli lenne, minthogy kb annyinak kéne lennie, hanem úgy 9 évesnek néz ki. És Ash már a hoenn régióba is csak pikachut viszi és ez így van sinnoh-al és úgy látszik a BWnél is... Am történetileg sincs minden rész a helyén:(ha gondolod nem olvasod el amit írni fogok mert spoiler ) Szóval Ash TÖK UGYANÚGY fogta el Turtwiget mint Bulbasaurt, a kezdő madara a 3. és 4. genből is karikaversenyen fejlődik át, és ugyanazzal a mozdulattal nyerik is a karikaversenyt... the total lack of fantasy... De valszeg Ash azért 10 éves újra mert ennek a korosztálynak készül a sorozat...meg nekünk
|
|
|
Post by Webber on Jun 27, 2011 20:11:08 GMT 1
Ó, elolvastam. Azt hallottam, hogy Dawn biciklijét is ugyanúgy Pikachu teszi tönkre és így ismerkednek meg. Hát ez így kicsit, kiábrándító. Az mondjuk érthető, (de semmiképp nem etikus) hogy otthon hagyja az adott régióban elfogott pokémonjait, gondolj csak bele, milyen könnyű dolga lenne a kezdő pokémonok ellen egy Charizarddal, egy Pidgeottal... :-D Az mondjuk aranyos volt, hogy Aipom utána szökött a hajóra, a Sinnoh-s részek elején. Aztán meg elcserélte Dawn-nal, aki meg otthagyta ping-pongozni valahol. Erről jut eszembe, milyen durva lenne már, hogy az 5. szériában egyszer csak visszajönne.. Butterfree? Lesnének nagyot a nézők. (azt se tudnák, mi az, mert aki akkor nézte, az már felnőtt ) Tegnap este amúgy Laprassal álmodtam, valahova utaztunk rajta és arra figyeltem, hogy le ne essek a hátáról.
|
|
|
Post by Betty on Jun 28, 2011 6:24:08 GMT 1
Igen, és elmondhatom hogy May biciklijét is pikachu teszi tönkre...és ha már Dawn-nál tartunk, azt hiszem 3 részben volt benne ő, piplup és az ariadosos pókhálós jelenet, szinte tök ugyanúgy, persze a másodiknál visszautaltak az előző ilyen részre de akkor is... Amúgy pidgeyot-ot elengedi és ő nem is visszahívható asszem, csak charizardnál és squirtle-nél van úgy. De jah érdekesebb ha nem a legerősebb pokéival ver le mindenkit, úgyhogy mindenképpen érthető. Igen Aipom cuki volt, Dawn amúgy a már átfejlődött alakját adta a oda ping-pong trénernek... Én örülnék ha Butterfree visszajönne, bár úgy veszem észre már a 4. genben hogy Ash akarva akaratlanul is erős csapatot alakít magának...mondjuk valakikkel meg is kell verni a többieket... Lapras Ő volt az egyik kedvencem Ash pokéi közül...
|
|
|
Post by Webber on Jul 15, 2011 20:10:09 GMT 1
Tegnap elgondolkoztam, hogy hogyan születnek a pokémonok. Azt ugye tudjuk, hogy az összes pokémon tojásból kel ki. Na ezután két kérdés is felötlött bennem: csak a már kifejlett pokémon tud tojást 'készíteni' (tojni), vagy pl. egy köztes állapotú is? Mondjuk Magmar-tojást csak Magmortar tud csinálni? (feltételezve, hogy mindig is voltak Magmortarok, csak nem tudtunk róla) Másik, hogy hogy jön ki a tojás? :-D Elképzeltem egy harcos pokémont, Hitmonchant, ahogy épp próbálja kitolni a tojást. Mondjuk némelyik pokémonnál a nem is érdekes kérdés, mert egy női Machamp-ot nem tudok elképzelni.. Illetve el tudok, csak az nem úgy néz ki, mint egy normál Machamp. A Goldeen-Seeking kérdés is érdekes, hogy a láthatóan lány halból lesz fiú hal. Vagy ott van Staryu és Starmi, talán a Bulbapedián írták, hogy valamelyiknek nincs neme, de amikor mondják, hogy 'hjah', akkor azért hallatszik, hogy Staryu a fiú, Starmi pedig a lány. Persze ez nem kötözködés, csak kiváncsi lennék a Ti véleményetekre is.. :-p
//hopp, nem is Magmar-tojást, hanem Magby-tojást
|
|
|
Post by David Farewell on Jul 23, 2011 12:09:40 GMT 1
Milyen kóddal lehet a szövegeket sorkizárttá tenni?
|
|
|
Post by Trant Hardwin on Jul 23, 2011 13:21:27 GMT 1
justify -t írd be a négyzetes zárójelbe, és akkor jó lesz. Mondjuk nekem sem sikerül megnyomni a sorkizárt gombot, de remélem Adminunknak ha lesz ideje megoldja ezt a gondot is (nem követelés csak javaslat)
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Jul 23, 2011 13:24:51 GMT 1
már többször is próbáltam kezdeni vele valamit, de nem sikerült. :/ a proboardsnak alapból nincs is ilyen gombja, ez csak egy plusz kóddal termett ide hozzánk, de ez így tényleg elég tré, hogy nem mûködik. majd igyekszem utánajárni.
|
|
|
Post by David Farewell on Jul 23, 2011 13:54:07 GMT 1
Köszi szépen! Végül is nem baj, hogy nem működik, nem nagy meló beírni.
|
|
|
Post by Betty on Jul 31, 2011 17:50:23 GMT 1
Kérdés: ha van egy jó kis folyamat, amivel viszonylag gyorsan tudok átlátszó hátterű, aranyos képeket betenni signature-ba, na azt hova írjam be? Mert akár ide is beírhatnám, de ha pl új tag vesződik vele, akkor nem bizti, hogy minden reagot végignéz...
|
|