|
Post by Betty on Jun 11, 2012 23:18:19 GMT 1
Hát kiírva semmi sincs, még most sem... És nemtom eddig is így volt-e, de a vasárnappal kezdődik a hét a naptáron, nem pedig hétfővel. ;D
És hogy ennyivel is kevesebb gondod legyen, írtam én a supportba, aztán majd meglátjuk kellesz-e a javításhoz, vagy sem. Itt a link a "bug report"-omhoz: support.proboards.com/index.cgi?action=display&board=support&thread=418466&page=1#4845436
EDIT: már válaszoltak is, az eventek visszajöttek, még a hétfő lelki nyugalmáért küzdök, hogy ne második legyen a sorban. ;D
EDIT 02: most járattam le magam nyilvánosan, hehe XD Ti tudtátok, hogy hétfő eddig is a második volt, vagy csak én nem vettem észre? O.o Anyway, megoldottam/tuk, úgyhogy már minden rendben, kivéve szegény hétfőt, de rajta nem lehet segíteni...
|
|
|
Post by Rei on Sept 2, 2012 17:04:17 GMT 1
Chat után itt is sziasztok! Volna néhány kérdésem miközben felteszem a kész előtörténetem
1: tudom hogy japán nevek nem preferáltak, de nagy baj lenne a Rei úgy, hogy már nem csak angol, de például sok orosz karakternevet is láttam? (Rei mint nulla azaz elvileg 零, tehát nem a reinek olvasandó személynevet használom, hanem egy számot mint ragadványnevet). Ha nem szimpi, marad a Zero
2: nem lenne valakinek kedve egy Theme Songot kitalálni nekem? Nem jó a dalszöveg memóriám és így nem tudtam hozzá illőt sem idézni
3: zavar, hogy betűszínt használok?
4: még egyszer utoljára, biztos nem zavar a képem?
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Sept 2, 2012 17:18:33 GMT 1
1. Nem. 2. Tessék egyedül megoldani, vagy kihagyni. Mi kicsit mást kérünk ET-nek, de attól még ne tessék cheatelni. 3. Más is használt. Semmi probléma. 4. Betty elfogadta, engem nem zavar... de kedves tõled az aggódás.
|
|
|
Post by Rei on Sept 2, 2012 17:26:04 GMT 1
2: c-cheatelek... ezt most nem igazán értem hogy miért, vagyis egyáltalán nem... akarom mondani, hogy érted hogy cheatelek? Nekem valamiért nem áll össze...
|
|
|
Post by Aura on Nov 10, 2012 19:00:38 GMT 1
Egy kérdés merült fel bennem: ha valaki kövület pokémont szeretne fogni, azt elõbb meg kéne találni, kövület formájában? Vagy hogyha netán valaki tojásként igényli, rosszul teszi? Kövületként kell igényelni, vagy most merre hogyan?
|
|
|
Post by Jake Hedgedog on Nov 10, 2012 19:24:24 GMT 1
Uh, de jó lenne, ha itt lenne Boris, õ tudná, õ foglalkozott ilyesmivel. Én nem emlékszem, Betty remélem, hogy tudja.
|
|
|
Post by Aura on Nov 10, 2012 19:33:38 GMT 1
Hát én is, mert jó, ha erre a "rejtélyre" fény derülne!
|
|
|
Post by Betty on Nov 10, 2012 19:45:03 GMT 1
Hát ez baromi jó kérdés! XD Mivel Tamin bárkinél szinte bármilyen tárgy lehet, egy kövület megtalálásának semmi akadálya. Ám ha fel is akarod élesztetni vmi professzorral, ahhoz nyilván kell admin engedélye, sztem a pályázás topic erre megfelelő. Kövületként kell igényelni, és az vonatkozik rá, mint a tojásra, azaz megkapás után nem éledhet fel rögtön, várni kell vele pár kalandot.
Edit: azért egy-egy eldugott szegletében a pokémon világnak, biztosan rábukkanhatsz élő példányokra is akik nem is biztos hogy tojással szaporodtak/nak...
|
|
|
Post by Webber on Feb 17, 2013 15:50:45 GMT 1
Nemrég megnéztem vagy a DP, vagy a BW második részét, és akkor tudatosodott bennem, hogy a pokémonok bizony "szarnak". Bizony az egyik madárpokémon arconpottyantotta a Rakéta csapat egyik tagját. Ebbõl következik, hogy valószínûleg 'kis dolgot' is tudnak a megfelelõ egyedek, de mivel a madaraknak csak egy nyílásuk van, ezért õk csak ilyen 'kevertet' tudnak. Nem mondanám, hogy annyira meglepett, mert biztosan Herry-ék is szoktak menni wc-re a Harry Potterben - és nem csak azért, mert ott kotyvasztották a százfûléfõzetet. Jobban belegondolva Dumbledore-nak is kellett már, sõt Berényi Miki is azt mondta, hogy ki kell mennie, mikor aztán wécézés helyett kicserélte Claudia vitaminjait másféle gyógyszerekre.
Eszembe jutott Snorlax.... :-D
Gondoltam megosztom Veletek is, nehogy lemaradjatok róla.
|
|
|
Post by Trant Hardwin on Feb 18, 2013 11:17:05 GMT 1
Hát ez még hagyján is volna ,de akkor képzeld el hogy mi tud egy magmar, ha véletlenül rossz helyen könnyít magán lángba boríthat egy várost vele, vagy ha kis dolga van chalizardnak, akkor az olyan lehet mint egy lángszóró. De ez még a jéghegy csúcsa, mert akkor lehet hogy vannak pokémon toalettek, amit mondjuk egy onix után takarítani, vagy egy rhyhorn után duguláselhárítani nem lehet kellemes.
|
|
|
Post by Webber on Feb 18, 2013 11:25:29 GMT 1
Szerintem Magmar, meg Charizard is 'darabosat' termel, mert az animében az összes pokémon látszólag ugyanazt eszi. És mi a helyzet Dittóval?! Eszik egyáltalán valamit?
MÁS:
Egy pokémemés oldalon megint elõjött, hogy Ash miért 'szkenneli be' a kódexével az olyan pokémonokat, amiket már ismer, vagy már el is fogott egyet régebben. Egy két ötlet:
"It's actually a different Ash every season. The old ones are all bound and gagged in a closet somewhere. Not even Pikachu knows... Or does he?"
Vagyis: Minden szezonban egy másik Ash van. A régieket megkötözték, és berakták egy szekrénybe valahol. Még Pikachu sem tudja. Vagy mégis?
"random question: why do you care about the Pokémon anime?"
Illetve a klónozás is felvetõdött még. :-D
|
|
|
Post by Betty on Feb 18, 2013 22:46:14 GMT 1
Hát ez no comment XD LOOL Am meg, ami a pokedexet illeti, baromi egyszerű a magyarázata: a kódexben lévő infó a nézőknek kell, akik nem látták az összes évadot és fogalmuk sincsen mi is lehet az a koffing, vagy akármi más. Én valamennyire megértem, hogy Ash tudja róluk amit tud, de attól még megnézi, hogy a nézők is tudják. Erre logikus in-game magyarázat nincs és nem is lesz, viszont az anime szempontjából teljesen érthető, hogy így csinálják.
|
|
|
Post by Webber on Feb 19, 2013 14:55:40 GMT 1
Persze, értem én is, de "nekünk, rajongóknak" kicsit azért fáj. :-D És Charizard visszatérését hogy fogják megoldani? Úgy, mint mikor James megtalálta Carnivine labdáját, akivel mindig játszott, amikor Shino-ba ment, de addig még csak meg sem említették? :-P
|
|
|
Post by Shina Thunder on Mar 14, 2013 17:02:56 GMT 1
Haliho. Régen jártam errefelé és csak úgy pislogtam a remek újítások láttán! Ezekkel kapcsolatban szeretnék feltenni pár kérdést, amennyiben nem gond. :31. Elolvastam a Kanto régió 1000 évvel ezelőtti idősíkjában való játéklehetőséget. Engem érdekel, viszont ehhez kell valami követelmény, hogy ama kora béli karaktert lehessen indítani? Például: reagszám, stb. Esetleg ez ezektől független és bármikor lehet kérvényezni ilyen karaktert? Lehet a karakter a " jelen kori" Shina őse? 2. NJK-ja bárkinek lehet? Nem kell hozzá engedély? Esetleg, ha egy pokemon tenyésztőt szeretnék NJK-ként indítani, akkor a részleteket egyeztetnem kell egy adminnal? 3. Igaz ez nem az újítások láttán felmerült kérdés, hanem már régóta kíváncsiskodom eme topic irányában... ahol kezdő pokemont lehet kérni kedves professzor urunktól azt mikor lehet megtenni? Ehhez is van esetleg valamiféle kritérium? Gondoltam arra, hogy írnék oda, ezáltal nagyobb játékteret adva a karakteremnek, mert ha felcsap hivatalos trénernek, akkor feltételezhető, hogy útra kell, ellátogat más régiókban és nem csak az otthona környékén lófrálna. Előre is köszönöm a válaszokat és remélem nem kérdeztem butaságokat! ^^ ><
|
|
|
Post by Honey on Mar 15, 2013 12:56:05 GMT 1
Szia Shina, Üdv újra köztünk!
1. Taimus karaktert bármikor lehet indítani, nem kell hozzá semmiféle kritérium, és akármilyen, abban a korban élő karakter lehet, természetesen a jelenkori Shina őse is. Ami egyedül kérdéses per pillanat, hogy ha megalkotod a karaktert, fogsz-e találni olyat aki "az őskorban" is tervez további kalandokat, és játszik veled. Szal előtte érdemes körbekérdezni, bár sztem biztos lesz vki.
2. Njk indításához admini engedélyt kell kérned, és igem előtte érdemes egyeztetni, hogy mire is gondolsz pontosan.
3. Tudtommal kezdő pokémont olyan trénerek kapnak akiknek még nincs pokémonjuk, pláne nem egy Raichu, ám ha nagyon szeretnél egyet, valószínű kapni fogsz, amennyiben aktív leszel hosszútávon is.
|
|